The Rolling Stones predstavljajo “single Sweet Sounds Of Heaven” (ft. Lady Gaga & Stevie Wonder)

foto: Mark Seliger 2023
0 66

The Rolling Stones bodo 20. 10. 2023, pri založbi Universal Music izdali nov studijski album z naslovom “Hackney Diamonds”. Na voljo je novi single za skladbo Sweet Sounds Of Heaven, na katerem sodelujeta v vlogi posebnih gostov Lady Gaga in Stevie Wonder. Preverite ga lahko spodaj. Single je opremljen tudi z videom, ki ga je režiral Jimmy Turrell.

The Rolling Stones so v prvi dekadi septembra 2023 predstavili prvi single Angry, ki je opremljen tudi z glasbenim videom v režiji Francoisa Rousseleta. Rousselet je v karieri sodeloval z Nike, Diesel, Pharrell Williams, kot tudi pri režiji The Rolling Stones videa za single Ride ‘Em On Down, iz albuma “Blue & Lonesome” (2016). V novem videu sodeluje igralka Sydney Sweeney (The White Lotus, Euphoria, The Handmaid’s Tale). Video lahko preverite spodaj.

Album “Hackney Diamonds” je težko pričakovani novi studijski The Rolling Stones album, ki bo izšel 20. 10. 2023, pri založbi Universal Music. Album bo nasledil predhodnika “Blue & Lonesome”, ki je izšel leta 2016 in prinesel skupini Grammyja. Ta album je vseboval zbirko bluesovskih adaptacij skladb, ki so bistveno vplivale na oblikovanje sloga in zvoka skupine. No, “Hackney Diamonds” pa prinaša po dolgih letih čakanja svež avtorski material skupine dvanajstih skladb, ki bo tako prvi po albumu “A Bigger Bang” iz leta 2015.

Album “Hackney Diamonds” lahko že prednaročite.

Dvanajst novih skladb albuma “Hackney Diamonds” je bilo posnetih na različnih lokacijah sveta, vključno s studiom Henson Recording (Los Angeles), nadalje studiu Metropolis (London), studiu Sanctuary (Nassau, Bahami), studiu Electric Lady (New York) in The Hit Factory/Germano studiih, ki sta oba prav tako locirana v New Yorku.

Naslovnico digitalne animacije je za album “Hackney Diamonds” ustvarila  Paulina Almira.

Na albumu “Hackney Diamonds” so The Rolling Stones v postavi Mick Jagger, Keith Richards in Ron Wood sodelovali z newyorškim producentom in glasbenikom Andrewom Wattom, ki je leta 2021 osvojil prestižno Grammy nagrado v kategoriji ‘producent leta’. Watt je v karieri mdr. sodeloval z izvajalci, kot: Post Malone, Iggy Pop in Elton John.

Seznam skladb na albumu “Hackney Diamonds” je sledeč:
1. Angry
2. Get Close
3. Depending On You
4. Bite My Head Off
5. Whole Wide World
6. Dreamy Skies
7. Mess It Up
8. Live By The Sword
9. Driving Me Too Hard
10. Tell Me Straight
11. Sweet Sounds Of Heaven
12. Rolling Stone Blues

Več o The Rolling Stones:
YouTube: https://RollingStones.lnk.to/YouTube
Instagram: https://RollingStones.lnk.to/Instagram
Tik Tok: https://RollingStones.lnk.to/TikTok_
Twitter/X: https://RollingStones.lnk.to/Twitter
Facebook: https://RollingStones.lnk.to/Facebook

#TheRollingStones


The Rolling Stones – “Hackney Diamonds” (2023, Universal Music)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki