The Ronnie Wood Band predstavljajo dva singla iz prihajajoče plošče “Mr Luck – A Tribute Yo Jimmy Reed: Live At The Royal Albert Hall”

0 52

The Ronnie Wood Band predstavljajo dva nova komada oziroma singla, ki bosta del prihajajočega koncertnega albuma, ki ga je skupina odigrala kot posvetilo ameriškemu blues glasbeniku Jimmyju Reedu z naslovom “Mr Luck – A Tribute Yo Jimmy Reed: Live At The Royal Albert Hall”. 

Repertoar je zastopan s predelavami klasičnih točk Jimmyja Reeda, med katerimi se nahajata tudi Shame Shame Shame (1963), ki so jo na svojih zgodnjih koncertnih nastopih vključevali v repertoarje The Rolling Stones ter Roll And Rhumba (1953). Obema singloma lahko prisluhnete spodaj.

Na “Mr Luck – A Tribute To Jimmy Reed: Live At The Royal Albert Hall” se bo nahajalo 18 skladb, Ronnie pa je povabil za ta koncert k sodelovanju v vlogi posebnih gostov tudi Micka Taylorja, Bobbyja Womacka, Micka Hucknalla in Paula Wellerja. Koncertni album, ki izhaja iz londonskega nastopa odigranega 1. 11. 2013, bo izšel 17. 9. 2021 pr založbi BMG.

Kot je znano je prihajajoči koncertni dokument s strani razvpitega člana The Rolling Stones in hiše slavnih rocka in rolla, drugi takšne sorte. Leta 2017 je Ronnie s svojo skupin izdal podobno koncertno posvetilo z naslovom “Mad Lad”, s katerim je obudil spomin na Chucka Berryja.

Album ” Mr Luck – A Tribute To Jimmy Reed: Live At The Royal Albert Hall” lahko že prednaročite.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki