Theatre of Tragedy z ‘de-luxe’ ponatisom “Velvet Darkness They Fear” ob 25. obletnici izida albuma

Theatre Of Tragedy
0 29

Theatre Of Tragedy – norveški gothic metal in doom metal pionirji, ki so svojo kariero obesili na klin leta 2010, potem ko so svoj zadnji koncert odigral 2. 10. tega leta, bodo 25. obletnico izida svojega drugega studijskega albuma “Velvet Darkness They Fear”, počasiti s posebnim ponatisom, pri založbi Cosmic Key Creations.

S tem ponatisom sledijo Theatre of Tragedy lanskoletnemu, ko je ob svoji 25. obletnici izšel ponatis istoimenskega studijskega prvenca skupine.

Gre za vinilni ponatis albuma “Velvet Darkness They Fear”, ki bo dvojni, z razširjeno spremno besedo in knjižico in štirimi dodanimi skladbami, med katerimi je ena takšna, ki bo nasploh prvič uradno izdana.

Vinilni ponatis albuma “Velvet Darkness They Fear”, ki je za to priložnost šel skozi remasterizacijo, lahko že prednaročite.

Seznam skladb na vinilnem dvojnem ponatisu
Stran A
1. Velvet Darkness They Fear
2. Fair and ‘Guiling Copesmate Death
3. Bring Forth Ye Shadow
Stran B
1. Seraphic Deviltry
2. And When He Falleth    
3. Der Tanz der Schatten
Stran C
1. Black as the Devil Painteth
2. On Whom the Moon Doth Shine
3. The Masquerader and Phoenix
Stran D (bonus material)
1. Der Tanz Der Schatten” (Demo)
2. Black As The Devil Painteth” (Demo)
3. And When He Falleth” (Demo)
4. A Rose For The Dead” (Demo – Swanö Master)

“Velvet Darkness They Fear” je originalno izšel 18. 8. 1996 pri založbi Massacre Records. Na tleh Severne Amerike, je izšel leto dni kasneje pri založbi Century Media Records. Album je produciral, inženiral in zmiksal Pete Coleman, ki je sodeloval s skupino tudi na tretjem albumu “Aegis” (1998).


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki