Them se v prihodnji jeseni vračajo z novim albumom!

THEM 2021 (press/promo)
0 46

Them, nemško ameriška horror metalska naveza, ki je vidno (in slišno) navdahnjena nad likom in delom Kinga Diamonda, se v prihodnji jeseni vrača z novim studijskim albumom “Fear City”. Spodaj je na voljo novi single za skladbo Encore.

Brez pripovedništva pri Them tudi tokrat ne gre. Takšna je tudi skladba Encore.

“Potem, ko je KK Fossor končno poražen s strani škrlatnega korpusa (The Crimson Corpse), kar ste doživel in slišali povsem na repu albuma “Return To Hemmersmoor”, ostaja njegov manični asistent in vajenec Remsen še kako živ. Svoje dneve, ki so mu še ostali na razpolago na Zemlji, preživlja tako, da je s svojimi uslugami vedno na razpolago KK Fossorju ter njegovim malopridnim nakanam. Opraviti mora svojo nalogo. Remsen mora zagotoviti obstoj svojega rodu.

KK je sedaj mrtev … Pa je res? Medtem, ko je zapuščal grobišče, se je Remsenu zazdelo, da sliši zvonenje… “

Skladbo Encore, ki ji lahko torej prisluhnete spodaj, in ki je bila posneta v času snemanja albuma “Return To Hemmersmoor”, je skladba, ki dodaja kamenček v mozaiku te zgodbe. Ostanite v preži in čuječni, kajti prihaja naslednji del zgodbe, ki jo bodo Them znova zabelili s teatrom strahu, smrti, uničenja in neonskimi lučmi. V jeseni 2022 prihaja torej “Fear City”.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki