Theocracy predstavljajo naslovni single albuma “Mosaic”

foto: Ron Carson Jr. 2023
0 68

Theocracy, progresivnometalski kvintet iz ameriške zvezne države Georgia, ki je v začetku meseca avgusta 2023 sklenil pogodbo z nemško založbo Atomic Fire Records, predstavlja drugi single (in video) s prihajajočega novega studijskega albuma “Mosaic”, in sicer za naslovno skladbo. Pred časom je skupina predstavila single Return To Dust, kiga prav tako lahko preverite spodaj.

Album “Mosaic” bo pri Atomic Fire Records izšel 13. 10. 2023 in ga lahko že prednaročite.

Album “Mosaic” je posnel in miksal Theocracy vokalist Matt Smith v studiih Theocracized in Full Moon, za masterizacijo albuma sta poskrbela Emily Lazar in Chris Allgood v studiu The Lodge (New York).

Skupina Theocracy je bila ustanovljena leta 2002, s svojim slogom pa se je hitro priključila takrat vroči falangi skupin, ki so pripadale powermetalski struji izjemne tehnične podkovanosti, na čelu s Stratovarious in Sonata Arctica, prav tako pa so Theocracy že v samem začetnem delu svoje kariere močno simpatizirali nad gojili veščinami progresivnometalskih prvakov Symphony X.

Do tega dne so Theocracy v svoji karieri izdali štiri odlično sprejete studijske albume in si zagotovili krepko bazo glasbenih privržencev, ki jim zvesto sledijo.

Skupina je v postavi Matt Smith (vokal/spremljevalni vokal), Ernie Topran (bobni), Jared Oldham (bas kitara/spremljevalni vokal), Jonathan Hinds (kitara/spremljevalni vokal) in Taylor Washington (kitara/spremljevalni vokal) tako pripravljena, da pod okriljem založbe Atomic Fire Records, ponese svoje glasbeno vizionarstvo, na novo artistično raven.

Znan je seznam skladb na albumu “Mosaic”:
1. Flicker
2. Anonymous
3. Sinsidious (The Dogs Of War)
4. Return To Dust
5. The Sixth Great Extinction
6. Deified
7. The Greatest Hope
8. Liar, Fool, Or Messiah
9. Red Sea

Več o Theocracy:
Uradna spletna stran: https://www.theocracymusic.com
Facebook: https://www.facebook.com/theocracyband
Instagram: https://www.instagram.com/theocracymusic
Twitter: https://www.twitter.com/theocracyband


Theocracy – “Mosaic” (Atomic Fire Records, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki