Thundermother predstavljajo video za novi single “I Left My License In The Future”

foto: Mats Vassfjord 2023
0 23

Thundermother, vzpenjajoče se švedske hard rock pobalinke in varovanke nemške založbe AFM Records, se vračajo na sceno s povsem novim singlom (in videom) za skladbo I Left My Licence in the Future, ki ga lahko preverite spodaj.

Novi single je ponovno produciral danski zvočni inženir Soren Andersen (Pretty Maids, D-A-D, Glenn Hughes, Mike Tramp) v letošnji jeseni.

Izid novega singla pa spremljajo tudi datumi nove evropske turneje v družbi zasedbe Lansdowne, ki se bo pričela v münchenskem klubu Backstage 24. 11. 2023 in katero nameravajo punce podaljšati vse v leto 2024 v sklopu katere obljubljajo tudi prvi pravi sveženj koncertnih predstav na Švedskem.

Single I Left My Licence in the Future je že dostopen na vseh digitalnih platformah.

Thundermother se v letu 2023 nahajajo v sledeči postavi: Linnea Vikström Egg, Majsan Lindberg, Joan Massing in Filippa Nässil.

Več o Thundermother:
Spotify: https://open.spotify.com/artist/18jTF…
Apple Music:   / thundermother  
Facebook:   / thundermother  
Instagram:   / thundermother  
Uradna spletna stran: https://www.thundermother.com
Trgovina: https://shop.thundermother.com/


Thundermother – “I Left My Licence in the Future” (single, AFM Records, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki