Tolminator Metal Fest II potrjuje pet novih imen na prihodnji izdaji festivala!

Tolminator logo
0 88

Organizator slovenskega vse-metalskega festivala Tolminator, ki bo v prihodnjem letu potekal med 24. 7. in 28. 7. 2024, na idilični lokaciji sotočja Tolminke in Soče pri Tolminu, je obelodanil nov sveženj izvajalcev potrjenih za nastop na festivalu.

V zvezi s tem se je že oglasila uradna maskota festivala po imenu Tolminator in objavil sledeče uradno sporočilo (spodaj se nahaja izvirnik v angleškem jeziku):

“Draga horda!

Tolminator tu. Kako ste?!

V veliko veselje mi je, da lahko končno delim z vami novo porcijo potrjenih skupin, ki bodo nastopile na Tolminatorju24! Za prvih enajst ste izvedeli že med letošnjim festivalom, tu pa je za vas pet novih!

Prosim izrecite dobrodošlico:

Exodus – originalne kralje Bay Area Thrash Metal scene!

Dark Tranquillity – ene izmed pionirjev gotenburškega melodičnega death metalskega zvoka!

Toxic Holocaust – speed, thrash, back in punk združen v eno skupino, ki brca rit!

Devil Master – superiorno skupino izpod okrilja založbe Relapse Records, ki meša vplive zgodnjega black metala, japonskega hardcorea in jenki d-beat in viharni death rock!

Dopelord – poljski stonerji, ki se slogovno pridružujejo struji doom metala zbližani z aktualnim slogom zasedb Electric Wizard in Windhand.

Ste zadovoljni in navdušeni, kot jaz?

Če je temu tako, pa kar brž po vstopnice. Ne čakajte predolgo, saj veste da morate priti na Tolminator Metal Fest 2024!”

Nakup vstopnic: https://tolminator.mojekarte.si/en/all.html

Festivalske vstopnice po 150,00€ vse do 31. 12. 2023!

TOLMINATOR METAL FEST II
24.-28.07.2024
Tolmin, Slovenija

Uradna spletna stran: https://tolminator.com/
Instagram: https://www.instagram.com/tolminatormetalfest/
FaceBook: https://www.facebook.com/TolminatorMetalFest/
Nakup vstopnic: https://tolminator.mojekarte.si/

Ostale že potrjene zasedbe so: Suffocation, Primordial, Tankard, Deströyer 666, Gutalax, Gaerea, Harakiri for the Sky, Sinister, Milking The Goatmachine, Necrot in Dark Insanity.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki