Tom Morello predstavlja besedilni video in single “The Lost Cause” (ft. Manchester Orchestra)

foto: Travis Shinn 2021
0 79

Tom Morello, ki je 3. 12. 2021 pri založbi Mom + Pop Music, izdal nov studijski album “The Atlas Underground Flood” – ta se šteje za sestrski izid k oktobrskemu 2021 predhodniku “The Atlas Underground Fire”, predstavlja besedilni video za single The Lost Cause, na katerem sodelujejo s kitaristom v vlogi posebnih gostov Manchester Orchestra. Preverite ga lahko spodaj.

V sozvočju s predhodnim albumom, je tudi na novem prisotna kopica eminentnih imen iz sveta rocka glasbe, mdr.: Idles, Alex Lifeson, Kirk Hammett, X Ambassadors, zgoraj omenjeni Manchester Orchestra, Andrew McMahon in The Wilderness.

Morello pravi o novem albumu sledeče: “Album ‘The Atlas Underground Flood’ zaključuje to kar je začel ‘The Atlas Underground Fire’. ‘Ogenj in povodenj’ sta moj ‘London Calling’ album. Kot velikega občudovalca lika in dela skupine The Clash na vrhuncu njihove kreativnosti, me je prevzela ideja, da ustvarim dva albuma skozi katera artistična osredotočenost učinkuje ‘nadžanrsko’.”

Znameniti Rage Against The Machine kitarist še dodaja: “V skupni goriščni točki nove glasbe sem želel doseči teatralnost združitve zvočne neustrašnosti, divjaštva in nasploh široko obsegajoče glasbene ambicioznosti, ki vključuje novo briljantno ekipo sodelujočih glasbenikov. In seveda je glasba opremljena s kupom kitarskih solaž,”


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki