Tribulation napovedujejo EP “Hamartia” – zunaj je single in video “Axis Mundi”

foto: Ester Segarra 2022
0 60

Tribulation, švedski ekstremni metalski mračnjaki in varovanci ameriške založbe Century Media Records, ki so pred dvema letoma osvojili švedskega Grammyja za zadnji studijski album “Where the Gloom Becomes Sound” (2021), predstavljajo single in video za skladbo Axis Mundi. Video v režiji Johana Bååtha in Astrid Bergdahl lahko preverite spodaj.

Z novim singlom napovedujejo Tribulation izid EP-ja “Hamartia”, ki izide 7. 4. 2023.

Gre za drugo skladbo, ki so jo Tribulation posneli v postavi z novim kitaristom Josephom Thollom. Pred časom so Tribulation že predstavili naslovni single novega EP-ja “Hamartia”, ki je izšel samostojno. Temu sledi Axis Mundi. EP je bil posnet ob sodelovanju z Robertom Pehrssonom, za miks je poskrbel Tom Dalgety – slednji je poskrbel tudi za miks albuma “Where the Gloom Becomes Sound”, masterizacijo je opravil Magnus Lindberg.

Naslovnico za EP “Hamartia” je ustvaril Tribulation kitarist Adam Zaars.

Adam Zaars je v zvezi z inspiracijo za naslovnico EP-ja “Hamartia” povedal sledeče: “Naslovna skladba EP-ja predstavlja mnogo senc pomena besede Hamartia. V soničnem oziru je jezna gotska tragedija, predstavlja pa Josepha na kitari. Je prva izmed ducata drugih, ki ji bodo sledili. Upamo, da vam bo všeč.”

EP “Hamartia” lahko že prednaročite.

Seznam skladb na EP-ju “Hamartia” se glasi:
1. Hamartia
2. Axis Mundi
3. Hemoclysm”
4. Vengeance (The Pact) [Blue Öyster Cult cover]

Tribulation so:
Johannes Andersson – vokal, bas kitara
Adam Zaars – kitara
Joseph Tholl – kitara
Oscar Leander – bobni

Več o Tribulation:
https://www.tribulation.se
https://www.facebook.com/TribulationS…
http://www.instagram.com/tribulation_…


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki