Triumph napovedujejo jutrišnjo premiero filma “Rock & Roll Machine” s posebnim ‘videodražilcem’!

foto: Keith Beaty/Getty Images
1 88

Triumph, legendarni kanadski rock trio, bo 10. 9. 2021, deležen premiere biografskega filma “Rock & Roll Machine”. Spodaj je na voljo krajši predstavitveni video dražilec.

Film “Rock & Roll Machine” je režiral Banger Films ustanovitelj Sam Dunn, ki je prevzel v preteklosti tovrstno vlogo tudi pri kreaciji filmov: “Metal: A Headbanger’s Journey”, “Iron Maiden: Flight 666”, ter dveh filmov, ki sta prejela Grammy nominaciji, “ZZ Top: That Little Ol’ Band From Texas” in “Rush: Beyond the Lighted Stage”. Pri tem je z Dunnom sodeloval tudi Marc Ricciardelli, ki je režiral film “Heavy Metal Hitchhiker”. 

Film bo doživel torej premiero na jutrišnji petek in sicer v sklopu izpeljave letošnje izdaje torontskega mednarodnega filmskega festivala. Film pripoveduje zgodbo o skupini, ki se je s svojimi hiti v osemdesetih letih: “Lay It On the Line”, “Hold On” in “Magic Power”, odkatapultirala med severnoameriške zvezde rocka. Triumph so se razšli na vrhuncu popularnosti, pri čemer so s prizorišča izginili brez posebnega pomp teatra ter obrazložitve. Film raziskuje tudi razloge za razpad skupine, ki se je nato na veliko presenečenje njenih privržencev, povsem nepričakovano združila za koncert v kraju Mississauga (Ontario), kjer je izvedla tri skladbe. 


1 Comment
  1. Matija says

    Uh, tale film si pa moram ogledat. Zame so Triumph zagotovo eden najboljših rock bandov. En album boljši od drugega. Ob Rush so v bistvu Triumph tisti band, ki najbolje pokaže vso moč tria, namreč v izjemni čistosti glasbe, nobenega zvočnega zidu, nobenih nepotrebnih okraskov.

    Njihov nastop na American festivalu je izjemen, zame najboljši izmed vseh bandov. In res je, kar tisti trdi tisti geolog iz The Big Bang Theory :), Triumph niso v nobenem trenutku razočarali, noben njihov album ni tak, da bi bilo bolje, da ga ne bi bilo.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki