Tudi Flotsam And Jetsam na prihodnji izdaji BYH!!! festivala

0 99

Organizator prihodnje izdaje tradicionalnega Bang Your Head festivala, ki poteka vsako leto v nemškemmestu Balingen, je potrdil nastop še enih veteranov thrash metala. To so Flotsam And Jetsam.

Bang Your Head!!! se bo v prihodnjem letu odvijal tam, kot vedno. Na prizorišču Messegelände mesta Balingen in sicer med 11.07.2019 ter 13.07.2019!

Flotsam And Jetsam, neutrudni ter neomajni jezdeci stare šole thrash in speed metala, doma iz zvezne ameriške države Arizona, veljajo danes za velike veterane, vrste pionirjev in seveda kultno ime!

Medtem je že stekla early bird prodaja festivalsih vstopnic in če ste pri tem tudi sami dovolj hitri, prodorni in vestni, se lahko povsem “gratis” dokopljete do uradne festivalske majice. Uporabna povezava TUKAJ!

Seznam vseh doslej potrjenih skupin se glasi takole:
KROKUS
DARK TRANQUILLITY
CIRITH UNGOL
ROSS THE BOSS
FLOTSAM AND JETSAM
VISIONS OF ATLANTIS
STORMWARRIOR

Organizator bo v kratkem potrdil tudi več nastopajočih  izvajalcev, ki bodo zastopali program prihodnje izdaje festivala

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki