Tygers of Pan Tang se vračajo z novim singlom “Edge Of The World”

foto: Steve Christie 2023
0 34

Tygers Of Pan Tang, britanske N.W.O.B.H.M. legende, se vračajo z novim singlom Edge Of The World, s katerim se prvič predstavljajo tudi v ‘blago’ prenovljeni postavi.

Single je opremljen tudi z videom. Preverite ga lahko spodaj.

Single Edge Of The World je izšel digitalno in ga lahko že pridobite.

“Nova skladba, ki temelji na Robbovi frazi, predstavi mdr. tudi velike komponistične talente Francesca (novi kitarist Francesco Marras, op. p.), ki je prišel z idejo za ‘špansko’ zveneči a silno muzikalni refren,” pravi v zvezi z novim singlom pevec skupine Jack Meille in dodaja: “Skladba je povzetek ultimativnega Tygers zvoka: težko in še vedno muzikalno.”

Bobnar Craig Ellis dodaja: “Sporočila skladbe je navdahnjeno nad nepredvidljivimi, čudnimi iz zaskrbljujočimi okoliščinami, ki so spremljale pandemijo, v katerih smo se nenadoma znašli vsi v skupini in ni manjkalo mnogo, da bi v teh razmerah vsi propadli. Drug za drugim.”

Skupina dodaja: “Tu je. Naš novi single ‘Edge Of The World’ je na voljo na vseh digitalnih platformah. Prvi posnetek z Hewom (Huw Holding, op. p) na bas kitari in bolj ponosni nanj ne bi mogli biti.”

Novi Tygers Of Pan Tang album je pričakovan v letošnji pomladi pri založbi Mighty Music. Več podrobnosti sledi v prihajajočih tednih.

Tygers Of Pan Tang so:
Robb Weir – kitara, spremljevalni vokal
Craig Ellis – bobni, tolkala
Jacopo “Jack” Meille – vokal
Francesco Marras – kitara
Huw Holding – bas kitara

Več o Tygers of Pan Tang:
Facebook: https://www.facebook.com/tygersofpant…
Instagram: https://www.instagram.com/tygers_of_p…
Spotify: https://open.spotify.com/artist/1MZ8N…

#tygersofpantang #nwobhm #edgeoftheworld #mightymusic #heavymetal


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki