U.D.O. in Das Musikkorps der Bundeswehr predstavljajo “We Are One” video!

0 96

U.D.O., nemške heavymetalske legende, ki jih vodi neuničljivi vokalist Udo Dirkschneider in pri katerih igra slovenski baskitarski as Tilen Hudrap, predstavljajo video za skladbo “We Are One”, ki je nastala ob sodelovanju z državnim orkestrom Nemške vojske (Musikkorps der Bundeswehr) pod poveljstvom podpolkovnika Cristopha Scheiblinga, v katerem sodeluje 60. članov.

Za produkcijo videa je poskrbelo podjetje Film AB Köln, režiral pa ga je Andreas Bachmann.

“We Are One”, pa je obenem tudi naslov novega U.D.O. albuma, ki izide 17.07.2020, pri nemški založbi AFM Records/Soulfood Records. Gre za glasbeni projekt, ki velja za unikat v svetovnem oziru, saj ga je skupina v celoti posnela ob sodelovanju z državnim orkestrom Nemške vojske.

Na albumu se nahaja 15. skladb, ki so nastale in doživele aranžiranje ob sodelovanju med U.D.O. in Cristophom Scheiblingom. K pisanju novega materiala sta se vključila tudi Udova nekdanja soborca iz časov Accept in sicer bobnar Stefan Kaufmann, ki ga U.D.O. feni še posebej dobro poznajo, kot nekdanjega U.D.O. kitarista ter producenta in basist Peter Baltes. To še ni vse. Pri pisanju nove glasbe za album “We Are One”, sta prispevala svoje usluge, znanje in navdih tudi komponista državnega orkestra Nemške vojske Guido Rennert in Alexander Reuber. Naslov albuma`We Are One‘ je pomenil glavno kreativno vodilo vsem vključenim v ta projekt.

Karkoli si razlagate ob asociacijah soočanja kombinacije rock skupine in orkestra, kot jih je svet slišal in videl že nič koliko doslej, pa je pričujoče sodelovanje med U.D.O. in državnim orkestrom Nemške vojske, ki je dalo album “We Are One”, posebna avantura, kakršne svet še ni izkusil in daleč od česarkoli, kar bi mu bilo v glasbenem oziru lahko podobno. Gre za album z enim najbolj izpopolnjenih konceptov, kar jim je bilo glasbeno tržišče kdajkoli priča! Težki zvok zasedbe U.D.O., ni postal zgolj intenziviran s 60. članskim orkestrom, pač pa vsebuje v novi podobi nekaj unikatnih aranžmajev, ki obenem dodatno poudarijo kako karakteristična, a raznolika, je glasba skupine U.D.O.

Projekt preseneča poslušalca v vseh aspektih ter na vsakem koraku in nosi jasno sporočilo! ‘We Are One‘ je namreč kritična refleksija na svet v katerem puščamo vsi svojo sled in svet v katerem moramo za dejanja vsi prevzemati odgovornost.

Album bo dostopen v sedmih različnih formatih in sicer: dvojni (rdeči, srebrni in zeleni) vinil, digipak/CD, Graphic/Art book, DVD/Blu-ray ter digitalno.

Album lahko že pred-naročite na spodnji povezavi:
http://afmrec.de/WeAreOne

Seznam skladb na albumu “We Are One” je sledeč:
01. Pandemonium
02. We Are One
03. Love And Sin
04. Future Is The Reason Why
05. Children Of The World
06. Blindfold (The Last Defender)
07. Blackout
08. Mother Earth
09. Rebel Town
10. Natural Forces
11. Neon Diamond
12. Beyond Gravity
13. Here We Go Again
14. We Strike Back
15. Beyond Good And Evil

Prihodnje leto pa obljubljajo U.D.O. še en povsem nov studijski album, ki pa ga bo skupina posnela znova na svoj klasičen način. S pristopom, ki smo ga sicer vajeni, to je v režiji klasičnega heavy metal kvinteta!

Ostanite čuječni in na preži za več informacij povezanih z U.D.O. tudi v prihodnjih dneh in tednih!

U.D.O. so:
Udo Dirkschneider – vokal
Andrey Smirnov – kitara
Fabian “Dee” Dammers – kitara
Tilen Hudrap – bas kitara
Sven Dirkschneider – bobni

Več hitrih in koristnih informacij o U.D.O. lahko v slehernem trenutku izbrskate na:
https://www.facebook.com/udoonline
https://www.instagram.com/u.d.o._official/

Na gornji fotografiji: Udo Dirkschneider (v ozadju njegov sin in bobnar Sven) med koncertnim nastopom U.D.O. v češkem Hluku (Sportovni Hala), dne 06.12.2019 (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ.


U.D.O. & Das Musikkorps der Bundeswehr – We Are One (uradni glasbeni video, 2020)
U.D.O. & Musikkorps der Bundeswehr – “We Are One” (naslovnica albuma)
U.D.O. & Musikkorps der Bundeswehr
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki