Gösta Berlings Saga presenetili z izdajo koncertnega albuma!

0 39

Gösta Berlings Saga, švedski instrumentalni progresivci, so poskrbeli za presenečenje in pri založbi InsideOut Music, dne 15.05.2020, nenapovedano izdali koncertni dokument “Artefacts – Live”.

Spodaj lahko predvajate glasbena videa koncertnih verzij skladb Brus Från Stan in Artefacts, ki sta vključeni na “Artefacts – Live”.

Album “Artefacts – Live” je bil posnet na koncertu v švedskem Stockholmu, od koder skupina tudi izhaja. Na grandioznem prizorišču tamkajšnjega teatra Södra, so Gösta Berlings Saga, v celoti izvedli svoj zadnji studijski album “ET EX”, ob tem pa vključili v repertoar tudi izvedbo nekaterih starejših točk svojega glasbenega opusa.

“Artefacts – Live” lahko naročite TUKAJ!

Skupini, ki je koncertni nastop posnela tudi s kamerami, se je med nastopom pridružila na odru kopica posebnih glasbenih gostov, med njimi kitarist skupine Pig Eyes Henrik Palm in tolkaist zasedbe Viagra Boys Tor Sjödén.

Gösta Berlings Saga sporočajo, da so sklenili delo na svojem novem in skupno šestem studijskem albumu, ki so mu nadeli naslov “Konkret Musik” in bo izšel 24.07.2020, pri nemški založbi Inside Out Music. Album je posnel, miksal in produciral Daniel Fagerström

Skupina bo prvo skladbo novega albuma “Konkret Musik” predstavila 29.05.2020.

Gösta Berlings Saga: Artefacts – Live (seznam skladb na koncertnem albumu):
1. Veras tema
2. The Shortcomings of Efficiency
3. Square 5
4. Artefacts
5. Capercaillie Lammergeyer Cassowary & Repeat
6. Brus från stan
7. Fundament
8. Terra Nova
9. Sersophane (8:54)

Gösta Berlings Saga – rus Från Stan (koncertna verzija z albuma “Artefacts – Live”)
Gösta Berlings Saga, – Artefacts (koncertni video “Artefacts – Live”)
Gösta Berlings Saga – “Artefacts – Live” (naslovnica)

.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki