Victory potrjeni za Bang Your Head!!! 2020 festival

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2014
0 153

Potem ko so pred dnevi potrdili svoj nastop na prihodnji izdaji Bang Your Head!!! festivala španski thrash metalski revitalisti Angelus Apatrida, potrjuje organizator tega tradicionalnega nemškega heavy metal in hard rock festivala v mestu Balingen, ki bo v prihodnjem letu dočakal svojih prvih 25. let, nastop nemških heavy metal legend Victory.

Victory vodi nič manj legendarni nemški kitarist Herman Frank. Ta je skupino ustanovil sredi osemdesetih, po odhodu iz Accept!

25. izdaja festivala Bang Your Head!!!, bo potekala med 16.07.2020 in 18.07.2020 in sicer tam kot vselej. V nemškem kraju Balingen!

Seznam vseh doslej potrjenih izvajalcev se glasi takole:
SAXON
ACE FREHLEY
HARDCORE SUPERSTAR
TANKARD

UNLEASHED
KISSIN’ DYNAMITE
LEGION OF THE DAMNED

BENEDICTION
RIOT V
RAGE
LEATHERWOLF

NIGHT DEMON
HEATHEN
ANTHEM
PRAYING MANTIS
ONSLAUGHT

SHAKRA
MEMORIAM
ATLANTEAN KODEX
FIFTH ANGEL
VICTORY

MIDNIGHT
ANGELUS APATRIDA
SKULL FIST
WINTERSTORM
SPACE CHASER

LORD VIGO
SNAKEBITE
BLIZZEN

Nove potrditve sledijo v kratkem!

Vstopnice so že na voljo! V predprodaji! Kupite jih lahko na www.shop.bang-your-head.de!

Se vidimo znova na Bang Your Head festivalu 2020!!!

Na fotografiji: Herman Frank med nastopom Victory, dne 10.07.2014, v sklopu ogrevalnega dne festivala Bang Your Head!!! v nemškem Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006-2019, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo ogrevalnega dne festivala lahko preberete TUKAJ!Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki