Visions Of Atlantis napovedujejo koncertni album “Pirates Over Wacken”

foto: Stefan Heilemann 2022
0 24

Visions Of Atlantis – avstrijski simfonični powermetalci, napovedujejo izid novega koncertnega dokumenta “Pirates Over Wacken”, ki bo izšel 31. 3. 2023, pri (nič manj) avstrijski založbi Napalm Records.

Spodaj je na voljo koncertni video za Pirates Will Return, ki sicer izhaja iz lanskoletnega nastopa skupine v sklopu češkega festivala Masters of Rock 2022 – ta verzija se bo nahajala na dodatnem DVD-ju, ki bo spremljal koncertni album.

 Visions of Atlantis so svoj zadnji album “Pirates” izdali 15. 3. 2022 založbi Napalm Records. Ta jih je v lanskem letu popeljal na številne odre sveta. Mdr. so nastopali z njim po Severni Ameriki v družbi Dragonforce. Mnoga prizorišča so razprodali. Sledili so nastopi na najvidnejših festivalskih prizoriščih Evrope, z vrhuncem na pričujočem nastopu na Wacken Open Air festivalu iz katerega izhaja prihajajoči novi koncertni album skupine.

Tudi v leto 2023 vstopajo Visions Of Atlantis zelo suvereno. Objavili so prvo serijo pomladanskih koncertnih nastopov po Evropi, pri čemer se 23. 4. 2023 ustavijo v avstrijskem Celovcu, obenem pa bukirajo tudi že nastope na poletnih festivalskih prizoriščih.

Koncertni album “Pirates Over Wacken” bo dostopen v vseh bistvenih formatih (LP, CD, digitalno) in ga je že mogoče prednaročiti.

Seznam materiala na “Pirates Over Wacken”:
1. Master The Hurricane
2. A Life Of Our Own
3. Clocks
4. The Silent Mutiny
5. In My World
6. A Journey To Remember
7. Pirates Will Return
8. Heroes Of The Dawn
9. Clemi’s Speech
10. Freedom
11. Melancholy Angel
12. Legion Of The Seas

Zasedba:
Clémentine Delauney – vokal
Michele Guaitoli – vokal
Dushi Duscha – kitara
Herbert Glos – bas kitara
Thomas Caser – bobni

Več o Visions Of Atlantis:
Facebook: https://www.facebook.com/visionsofatl…
Instagram: https://www.instagram.com/visionsofat…
Spotify: https://open.spotify.com/artist/5kanN…
Uradna spletna stran: http://www.visionsofatlantis.at/


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki