Warkings imajo zunaj nov besedilni video in single “Spartacus” (ft. The Lost Lord)

foto: Schwaighofer Art
0 43

Warkings bojevniki pozor! Neustrašni kralji se vračajo na bojišče, oprtani z lesketajočim jeklom, saj je prišel čas za revolucijo!

Tretji del Warkings sage z naslovom “Revolution” bo namreč izšel 20. 8. 2021, pri avstrijski založbi Napalm Records, zato brž nabrusite svoje rožljave meče in se pridružite tudi sami Warkings revoluciji.

Spodaj je tako že na voljo drugi single, ki ga spremlja tudi besedilni video za skladbo “Spartacus” v kateri sodeluje kot posebni gost Chris Harms a ka “The Lost Lord” in ga lahko preverite spodaj. Sredi junija so Warkings predstavili že prvi promocijski video in single prihajajočega novega albuma za skladbo Fight (spodaj).

Video je ustvaril Andy Pilkington (www.verymetal.co.uk).

Tribune o novem singlu: “Nekateri ga imenujejo heroj, drugi upornik, mi pa pripovedujemo njegovo zgodbo. Z nekaj pomoči s strani vsemogočnega “Lost Lorda”. Umrite za Spartaka!”

Po vnovičnem rojstvu armad podzemlja, je prišel čas za revolucijo pod okriljem Warkings prapora.Štirje stari kralji z imeni: Tribune, Viking, Crusader in Spartan, dvigujejo rdečo zastavo pod katero se družno zbirajo njihovi bojevniki za naslednjo bitko.

Viking pravi o novem albumu sledeče: “Čas je pravi in svet potrebuje revolucijo. Dvignite svoje zastave, naj zaplapolajo naše barve, pridružite se nam na poti. Mi smo ogenj!”

Bomo videli (op. p.)

Revolution bo dostopen v več različnih formatih. Album lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “Revolution” je sledeč:
1. We Are The Fire
2. Sparta – Part II
3. Fight
4. Spartacus
5. Kill For The King
6. Deus lo Vult
7. Ave Roma
8. Ragnar
9. By The Blade
10. Where Dreams Die

Warkings so:
Tribune – vokal
Crusader – kitara
Spartan – bobni
Viking – bas kitara


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki