Warkings predstavljajo besedilni video Powerwolf priredbe “Armata Strigoi”

foto: Matthias Schwaighofer / Schwaighofer-Art (2022)
0 65

Warkings, vroča evropowermetalska senzacija, ki so 11. 11. 2022 izdali novi studijski album “Morgana”, pri avstrijski založbi Napalm Records, predstavljajo novi besedilni video za dodatni single novega albuma. Gre za predelavo Powerwolf izvirnika Armata Strigoi, ki ga lahko preverite spodaj.

V lanskem letu so Warkings v času promocijskih aktivnosti vezanih na novi album že predstavili tudi single: Hellfire (ft. Morgana le Fay), To The King in Monsters (ft. Morgana le Fay), ki jim je letos sledil še video za single Heart Of Rage.

Warkings pravijo: “To je naše posvetilo pogumnemu krdelu volkov Powerwolf. Počastimo te velike bojevnike z našo verzijo te njihove epske himne. Auuuuuuuuuuu.”

Warkings kalijo svoje metalsko jeklo na pridobitvah zasedb, kot mdr.: Powerwolf, Sabaton, HammerFall in Running Wild. Na bojna polja so prodrli leta 2018. Zbrali so bojevnike sveta in prodrli na 13. mesto najbolje prodajanih plošč nemške lestvice z albumom “Revolution”. Zbrani v zlatih dvoranah Valhale, se štirje antični kralji – Rimljan Tribune, divji Viking, plemiški Crusader ter bojevniški Spartian, vračajo z albumom “Morgana”, pri čemer so pred tem že pobegnili iz podzemlja, se borili proti vladarjem teme ter pozivali k revoluciji.

Warkings pravijo o Morgani: “Glas tako mračen in zloben… zgodba tako zvita in misteriozna. Ustvarili smo epske skladbe, ki pripovedujejo zgodbo o temni čarovnici. Dobrodošli v ognjenem peklu, gorečem svetu Morgane le Fay.”

Album “Morgana” lahko naročite.

Warkings so:
Tribune – vokal
Crusader – kitara
Spartan – bobni
Viking – bas kitara
Morgana le Fay – ‘nesveti pozivi’

Več o Warkings:
Uradna spletna stran: https://www.warkings.rocks/
Facebook: https://www.facebook.com/warkingsmetal
Instagram: https://www.instagram.com/warkings_me...
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCtna...

#warkings


Warkings – “Morgana” (Napalm Records, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki