Whitechapel predstavljajo novi single in video “A Bloodsoaked Symphony”

foto: Alex Morgan 2021
0 29

Whitechapel, ameriška deathcore zasedba iz mesta Knoxville (zvezna država Tennessee), napoveduje novi album z naslovom “Kin”, ki bo izšel 20. 10. 2021, pri ameriški založbi Metal Blade Records.

Album “Kin” bo nasledil predhodnika “The Valley”, ki je izšel leta 2019, na njem pa bo enajst skladb.

Skupina predstavlja drugi single (in video) z novega albuma, in sicer za skladbo A Bloodsoaked Symphony, ki ga lahko preverite podaj in ki ga je režiral David Brodsky. Skupina je v začetku tega meseca napovedala novi album s prvim singlom za skladbo Lost Boy, ki ga prav tako lahko preverite spodaj in ki ga spremlja tudi video. Slednjega je režiral Miles Skarin.

Kitarist Alex Wade pravi o novem albumu sledeče: “Menim, da se iz vsakega albuma izvlečemo tiste prvine v katerih spoznamo, da najbolje učinkujejo v skladbah, to pa skušamo potem prenesti na naše komponiranje glasbe za prihodnjega. V začetnem delu procesa nastajanja novega albuma smo celo debatirali, da gre pravzaprav za vrste “The Valley part II”. V smislu samega načina kako skladbe zvenijo in kako se razvijajo.”

“Kin” bo na voljo v več formatih vključno z barvnim vinilom, CD-jem in digitalno.

Seznam skladb na albumu “Kin” se glasi:
1. I Will Find You
2. Lost Boy
3. A Bloodsoaked Symphony
4. Anticure
5. The Ones That Made Us
6. History Is Silent
7. To the Wolves
8. Orphan
9. Without You
10. Without Us
11. Kin


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki