Žanil Tataj – Žak (ex-Divlje Jagode, Mary Rose, Alen Šenkovski Band) predstavlja single “Da li ti je Dosta?”

Žanil Tataj Žak 2021 (promo)
0 188

Žanil Tataj – Žak (mdr. ex Jersey, ex Divlje jagode, Mary Rose, Black Diamond, Alen Šenkovski Band), izvrstni in cenjeni reški hard rock in metal vokalist, predstavlja novi single in video za skladbo “Da li ti je dosta?” (v prevodu: Ali imaš dovolj?). Preverite ga lahko spodaj.

“Skladba je nastala zavoljo spoznanja, da je nujna reakcija na norost s katero se soočamo preteklih 18 mesecev in čemur ni in in videti konca.”

“Vsakodnevno bombardiranje s številkami z vseh strani, zastraševanje, pretnje in poniževanja, so zgolj prilili dodatnega olja na ogenj, da sva se s kolegom Neonom odločila, da svoje nezadovoljstvo zavoljo terorja, ki se izvršuje nad našimi narodi po celem planetu izpod pretveze zdravja in skrbi za nas ‘normalne ljudi’, to tudi izpoveva skozi glasbo, z besedilom in videospotom,” pravi Žak.

“Zato apeliram, da ne dovolimo, da nas razdelijo in zavajajo, saj je to ena od taktik, ki se je poslužujejo za dosego svojih ciljev.”

“Razmišljajmo s svojo glavo in poslušajmo svoje srce. Le tako bomo doumeli kaj se dogaja in v kakšno smer nas lahko vse to odpelje, če ne bomo rekli – DOVOLJ!”

“Rešitev ni v strahu, pač pa v ljubezni”, še dodaja Žak v svojem srčnem in iskrenem sporočilu.

“Pri realizaciji skladbe Da li ti je dosta? (skladno z najnovejšo modo novih sevov za katere se uporablja kar grška abeceda), smo se odločili ostati v tem trendu ter malo prilagoditi naša imena in priimke. na tak način so v nadaljevanju tudi predstavljeni avtorji glasbe, besedil, pevci, glasbeniki in ostali sodelavci.”

Žanil Tataj “Alpha Prima” – Žak – vokal, spremljevalni vokal, bas kitara
Nejc “Beta Sigma” Vidmar – kitara
Zoran “Delta Psi” S. – klaviature
“Eta & Theta Lambda” – spremljevalni vokal
Neon “Orion Sigma” – programiranje
Piknik studio Novi Sad – miks & mastering

glasba: Neon “Sigma Lambda”
besedilo: Neon “Omikron Tau” / Žanil Tataj “Alpha Prima” – Žak
scenarij & režija: Neon Omega Delta Plus
grafični svetovalec: Ni Ro
besedilo na koncu videa: Silvia Zeta

Posebna zahvala: Ana Tau Omega, Iskra Gamma Jota, Dora Epsion Ksi, Andreu Eta Mi, David Beta Omega ter vsem, ki vam je DOVOLJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki