Žanil Tataj Žak (Mary Rose, ex-Divlje Jagode) predstavlja single “Novi svijet”

Žanil Tataj - Žak 2022 (press/promo)
0 157

Žanil Tataj Žak, reški vokalist znan po sodelovanju mdr. tudi z Divljimi Jagodami, Mary Rose, Jersey in Alenom Šenkovskim, predstavlja novi single z naslovom Novi svijet, ki ga lahko preverite spodaj. 

Novi svijet je že tretji single iz Žakovega prihajajočega samostojnega studijskega albuma z nazivom “Al Fine”. Izid novega albuma je napovedan še pred koncem letošnjega leta, za kar bodo poskrbeli pri beograjski založbi One Records.

Na tem novem Žakovem projektu sodelujejo številni znani glasbeniki naše regije, pa tudi iz tujine, za katere pravi Žak, da mu je bilo v izjemno čast sodelovati z njimi ter da so ti gostje s svojim izjemnim znanjem in glasbenim talentom, lahko postali del njegove zgodbe, ki je namenjena vsem ljubiteljem dobre glasbe. Ti gostje so:

Solo kitara / Emir Hot, Igor Paspalj (Brkovi, solo), Dejan Đurković – Englez (Srčani Udar), Eki Alilovski (Mary Rose), Imran Duraj, Nejc Vidmar, Alen Šenkovski, Ivan Pop (Jay Bow), Muris Varajić, Pavel Denisjuk i Stefan Šegulja.
Bas kitara / Sven Marenković (Grapevine Babies, Lorean Day), Aleksandar Stemberga, Nejc Vidmar i Dejan Đurković – Englez (Srčani Udar)
Klaviature / Zoran Saulig, Damjan Deurić (Divlje Jagode), Matko Basara, Olja Dešić (Neno Belan & Fiumens), Nikola Celić.
Bobni / Klemen Markelj (Grega Habič Band GHB, Drift Into Black,The Vicious Head Society i mnogi drugi), Eduard Banov
Spremljevalni vokal / Nataša Tonković (ex Elemental), Eva & Lea Rac.

Glasbo in besedila za single Novi svijet je prispeval Žakov dolgoletni glasbeni kompanjon Neon.

Miks in masterizacijo so opravili v novosadskem studiu Piknik.

Režija in montaža videa za Novi svijet je bila izvedena v studiu Neon, posnet pa je bil na prelepi lokaciji ‘Mlin u Žaklju’ s pripadajočimi slapovi reke Riječine.

Skladbo so odigrali, posneli aranžirali in oblikovali sledeči glasbeniki:
Žanil Tataj – Žak – vokal, akustična kitara, bas kitara, spremljevalni vokal
Nejc Vidmar – kitara, kitarske solaže
Zoran Saulig – klaviature
Neon – programiranje
Lea Rac – spremljevalni vokal
Eva Rac – spremljevalni vokal

Uradni Facebook profil: https://www.facebook.com/ZanilTataj/
Založba One Records: https://www.onerecords.rs/sr/


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki