Zelbo napovedujejo album “In My Dreams” s singlom “Fortune And Fame”

Frontiers Mjusic Srl. 2021
0 13

Zelbo, norveška melodičnorockovska in AOR formacija, predstavlja prvi single (in video) s prihajajočega prvega studijskega albuma “In My Dreams” za skladbo Fortune And Fame, ki ga lahko preverite spodaj.

Album “In My Dreams”, ki ga lahko že prednaročite, bo izšel 10. 12. 2021, pri italijanski založbi Frontiers Music Srl.

Zelbo, so nova melodičnorockovska zasedba, ki jo je ustanovil norveški glasbenik in klaviaturist Dag Selboskar. Dag je izkušen glasbenik s konkretno kilometrino saj je kot del zasedbe Da Vinci, posnel albuma “Da Vinci” (1987) in “Back In Business” (1989), ki sta izšla pri Polygram Records. Leta 1992 je skupina prenehala koncertirati in prešla v dolgo obdobje mirovanja, ki se je sklenilo leta 2017, ko je izšel album vrnitve “Ambition Rocks”. Skozi leta je Dag sodeloval s skupinami Trine Rein, Street Legal in Eidsivating, potem pa se je odločil storiti nov korak in ustanoviti svoj samostojni projekt, Zelbo.

Dag je povabil k sodelovanju svojega dolgoletnega prijatelja Kena Ingwersena, kitarista, ki je svojo kariero pričel v sredini osemdesetih, kot član zasedbe Evenrude, potem pa nadaljeval kariero v skupinah Rags in Street Legal, preden se je priključil spremljevalni skupini legendarnega Kena Hensleya (Uriah Heep).

Ljubitelji zvoka in sloga skupin Da Vinci, Work of Art in klasičnih Europe, bodo z “In My Dreams” zagotovo prišli na svoj račun.

Seznam skladb na albumu “In My Dreams” se glasi:
1. In My Dreams
2. Fortune & Fame
3. Phoenix Rising
4. Head’s Down
5. Wild Young And Free
6. Get Up Get Over It
7. Beautiful Flyaway
8. Next Flight To Venus
9. Small Town Girl
10. Waiting For The End
11. Every Little Thing

Zasedba:
Dag Selboskar – klaviature
Ken Ingwersen – kitara
Frode Vassel – vokal
Sturla Nøstvik – bobni

Gostujoči glasbenik:
Aslak Johan Johnsen – bas kitara

Več koristnih informacij:
https://www.facebook.com/ZELBOtheBAND
https://www.instagram.com/zelbo_art

#Zelbo #MelodicRock #FrontiersRecords


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki