Alestorm predstavljajo koncertni video za pivsko himno “Drink”

foto: ALEŠ PODREBŽNIK 2018
0 74

Alestorm – svetovno znani garnizon pijanih piratskih kojotov iz Škotske-, bodo 28. 5. 2021 izdali novi koncertni album, DVD in Blu-ray z naslovom “Live In Tilburg”. Za izid bodo poskrbeli pri avstrijski založbi Napalm Records. Kot namiguje naslov, izvira posnetek iz nastopa skupine v nizozemskem Tilburgu.

Material je produciral in zvočno masteriziral Lasse Lammert, ki je sicer sodeloval s skupino Alestorm v preteklosti mdr. na studijskih albumih: “Curse Of The Crystal Coconut”, “No Grave But The Sea”, “Sunset On The Golden Age”. “Live In Tilburg” bo vseboval največje favorite publike, med katerimi niso izostale: Drink, Mexico, Alestorm, Hangover, The Sunk’n Norwegian in seveda Fucked With An Anchor.

Koncertni dokument bo dostopen v različnih formatih, med drugim tudi v lesenem zaboju, v katerem bosta CD+DVD (“mediabook”) in sedeminčni vinil z dvema akustičnima priredbama.

Material na albumu:
1. Intro
2. Keelhauled
3. Alestorm
4. Magnetic North
5. Mexico
6. Over The Seas
7. The Sunk’n Norwegian
8. No Grave But The Sea
9. Nancy The Tavern Wench
10. Rumpelkombo
11. 1741 (The Battle Of Cartagena)
12. Drunken Sailor
13. Hangover
14. Pegleg Potion
15. Bar ünd Imbiss
16. Captain Morgan’s Revenge
17. Shipwrecked
18. Drink
19. Wolves Of The Sea
20. Fucked With An Anchor

Alestorm so:
Christopher Bowes – vokal, “keytar” (klavitara)
Gareth Murdock – bas kitara
Mate Bodor – kitara
Peter Alcorn – bobni
Elliot Vernon – klaviature

Na fotografiji: Christopher Bowes med nastopom Alestorm 13. 7. 2018 v sklopu nemškega festivala Bang Your Head!!! v nemškem Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki