Bivši Puddle Of Mud kitarist sprožil tožbo zoper bolnišnico zaradi trajne možganske okvare!

PAUL PHILLIPS (FACEBOOK PROFIL)
0 231

Paul Phillips – nekdanji kitarist ameriške nu-metal zasedbe Puddle Of Mud iz Kansas Cityja-, je vložil tožbo zoper floridsko bolnišnico s polnim nazivom “Baptist Medical Center Of The Beaches” in dva doktorja, v kateri pravi, da je zaradi njune zdravstvene terapije utrpel trajno možgansko okvaro ter resnim zdravstvenim stanjem, kot posledico možganske kapi, kar lahko ogrozi njegovo igranje glasbe v prihodnosti.

Phillipsa, ki je igral kitaro pri Puddle Of Mud med letoma 2001 in 2005 ter 2009 in 2011, so sprejeli v bolnišnico novembra 2019,. potem ko je glasbenik tarnal zavoljo spremenjenega mentalnega stanja in skrbi, da lahko doživi možgansko kap. Doktorji so ugotovili da je imel Phillips težave zaradi nizke ravni Natrija (eden izmed esencialnih elementov v sledovih), vendar je zdravstveno osebje poskrbelo, da se je Phillipsovo stanje v tem oziru popravilo in uredilo. Potem pa so ga odpustili iz bolnišnice. Vsega tri dni zatem, je Phillips utrpel možgansko kap in se vrnil v bolnišnico. Slika njegovih možganov je potrdila prisotnost poškodbe, za katero trdi, da so mu jo povzročili zdravniki s terapijo zdravljenja v bolnišnici.

 Phillips je začel igrati kitaro še kot otrok, pri enajstih letih, za kar ga je navdušil njegov oče, ki je igral v lokalni skupini. Ko je odrastel, je pričel igrati kitaro v zasedbi Happy Hour iz Jacksonvillea. Tam ga je opazil tudi njegov prijatelj Fred Durst, ki ga je leta 1999 povabil na avdicijo, Phillips pa je pri Puddle Of Mud zdržal vse do leta 2005.

Skupina je zaslovela z albumom “Come Clean”, ki je prejel trikrat platinast certifikat in se prodal v več kot pet milijonov kopijah. Najbolj popularni single Blurry iz tega albuma, je prilezel do petega mesta najbolj vročih 100 albumov Billboardove lestvice. Leta 2005 je Phillips skupino zapustil, potem pa se ji je leta 2009 priključil in z njo posnel album “Operator”. Puddle Of Mud je drugič zapustil leta 2011.

Tudi kasneje je ostal Phillips zaposlen v glasbenem poslu. Napisal je glasbo za film “Nitro Circus: The Movie”, kjer je tudi igral, prav tako je sprejel igralsko vlogo v grozljivki “The Guy Knows Everything”, krajši čas pa je igral tudi pri Rev Theory. Treutno sodeluje s skupino The Fallout Collective.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki