Firewind predstavljajo koncertni video klasike “Head Up High” iz grškega Soluna!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2019
0 45

Firewind, točneje vodja in kitarist Gus G., je na You Tube kanal grških powermetalcev naložil nov koncertni video za single Head Up High, ki izhaja iz Firewind albuma “The Premonition” (2008).

Video je bil posnet med nastopom Firewind ob 20. obletnici delovanja v grškem Solunu 1. 10. 2022. Ogledate si ga lahko spodaj.

V začetku letošnjega decembra so Firewind napovedali ponatis albuma “Between Heaven And Hell”. Gre za prvenec izdan leta 2002. Vsled te napovedi so predstavili novi video za klasiko Warrior, ki izhaja iz omenjenega albuma. Več podrobnosti, vključno z ogledom predstavitvenega videa, v zvezi s tem lahko izbrskate TUKAJ.

Skupina je pred časom objavila datume novih koncertov za Evropo v letu 2023. Sloveniji zaigrajo Firewind najbliže 13. 2. 2023, ko nastopijo v Dunajski Areni. Termine lahko preverite TUKAJ.

Več o Firewind in Gus G.:
https://www.tiktok.com/@gusgofficial
https://www.instagram.com/gusgofficial
​​https://twitter.com/gusgofficial
​​https://www.facebook.com/officialgusg​​
https://www.gusgofficial.com​​
https://firewind.gr​​ https://www.instagram.com/firewindoff…
https://www.facebook.com/firewindoffial
https://twitter.com/firewindmusic

Na fotografiji: Gus G. med nastopom Firewind 28. 7. 2019 v ljubljanskem CUK Kino Šiška (RockLine fotoarhiv 2006-2022, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki