Lesoir zbirajo denar za žrtve potresa v Turčiji in Siriji!

Lesoir 2023 (Bandcamp press/promo)
0 93

Lesoir, nizozemski artrockovki kvartet iz Maastrichta, s katerimi se je nemara kdo med vami srečal 14. 3. 2019, v ljubljanskem CUK Kino Šiška, ko so nastopili, kot predskupina poljskim progresivnim rockerjem Riverside, napovedujejo ponatis svojega 20-minutnega epa “Babel” na CD-ju, ves izkupiček od prodaje EP-ja, pa bo namenjen žrtvam nedavnega strahovitega potresa, ki je zajel Turčijo in Sirijo.

“Ko smo bili priča grozovitim poplavam v območju nizozemskega Limburga, ki so divjale leta 2021, smo se odločili prispevati izkupiček od prodaje vstopnic takratnega koncertnega nastopa, ko smo v celoti odigrali v živo ‘Babel’. Sedaj, ko smo priča strašni katastrofi, ki jo je povzročil potres v Turčiji in Siriji, želimo storiti enako.”

“V skupini nam je izjemno težko opazovati trpljenje ljudi, ki jih je prizadel potres. Zato želimo Lesoir donirati ves izkupiček (z izjemo stroškov pošiljanja in transakcij) od prodaje EP-ja ‘Babel’.”

Spodaj lahko preverite animirani video Babel.

EP “Babel” lahko kupite TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki