A Pale Horse Named Death predstavljajo novi single “Believe In Something (You Are Lost)”

A Pale Horse Named Death 2021
0 25

A Pale Horse Named Death, doom in gothic metalska zasedba, ki jo vodi Sal Abruscato, sicer so-ustanovitelj zasedb Type O Negative in Life Of Agony, so izdali novi single za skladbo Believe In Something (You Are Lost), ki ga lahko preverite spodaj. Nova skladba je prvi single iz prihajajočega novega albuma skupine z naslovom Infernum In Terra, ki izide 24. 9. 2021 pri Long Branch Records/SPV.

“Infernum In Terra” lahko že prednaročite.

Sal Abruscato about the new single: “‘Believe In Something (You Are Lost)’ govori o občutju, ko izgubiš vse emocije in vso vero v povezavi z zunanjim svetom in se nahajaš na robu, ko se boš zlomil. To ej trenutek, ko se moraš zazreti in poglobiti vase, osredotočiti povsem samo nase, povsem ignorirati vse, ki ne želijo pomagati. V takšnem “oklepu” prejmeš odgovore, ki ti pomagajo zgraditi novo vero, tako da lahko kreneš naprej.”

“Infernum In Terra” je četrti studijski album skupine A Pale Horse Named Death, za njegovo masterizacijo je poskrbel Maor Appelbaum (Faith No More, Meat Loaf, Yes, Sepultura, Halford etc.) v studiu Maor Appelbaum Mastering (Kalifornija, ZDA), medtem ko je naslovnico za album ustvaril Kelvin Doran ov njegovem kreativnem studiu Serpent Tusk (Dublin, Irska).

Seznam skladb:
1. Infernum
2. Believe In Something (You Are Lost)
3. Cast Out From The Sky
4. Shards Of Glass
5. Lucifer’s Sun
6. It Is Done
7. Two Headed Snake (Propofol Dreams)
8. Slave To The Master
9. Devil’s Deed
10. Reflections Of The Dead
11. Souls In The Abyss

A Pale Horse Named Death zasedba:
Sal Abruscato – vokal, kitara
Eddie Heedles – kitara
Joe Taylor – kitara
Chris Hamilton – bobni
Oddie McLaughlin – bas kitara


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki