Nightrage predstavljajo novi single “Falsifying Life”

Nightrage 2021
0 33

Nightrage, grško-švedski melodični death metalci, predstavljajo drugi single s prihajajočega novega albuma za skladbo Falsifying Life, ki ga lahko preverite spodaj.

Sporočilo skladbe srednje hitrega tempa govori po besedah skupine o tem kako ljudje pristanejo na to da zavrnejo sami sebe z namenom, da bi živeli resnična življenja. “Vsi smo povezani preko družbenih omrežij in tam se zgodi več kot v naših dejanskih življenjih,” dodajajo Nightrage.

Single je že dostopen pri Despotz Records.

V letošnjem letu se Nightrage vračajo z zadnjim delom svoje albumske trilogije. Kar se je začelo z albumom “The Venomous”, nadaljevalo z “Wolf To Man”, se bo sklenilo torej z “Abyss Rising”.

Gre za družbeno – kritičen koncept, ki ga pooseblja sporočilo jedke in pikre narave trilogije pridušanja nad zablodami človeštva pri čemer se zadnji album ukvarja z življenjem človeštva v lastnem peklu, kot ga je ustvarilo samo skozi postopno uničenje planeta. “Album raziskuje človekovo nenehno uničevanje sveta v katerem živimo vse dokler se vrata brezna ne odpro in človeštvo z uničenjem vred ne posrkajo vase”, pravijo Nightrage.

Album je miksal in masteriziral Fredrik Nordstrom v studiu Fredman (Architects, In Flames, Opeth), “Abyss Rising” pa je oznanjen kot ‘strašna zvočna mojstrovina’. Izid albuma je napovedan za letošnjo jesen.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki