Enslaved predstavljajo koncertni video in single za skladbo “Fenris”!

Nuclear Blast Records 2021
0 38

Enslaved, norveški ekstremni prog/black metalci, so izdali novo avdiovizualno točko s svojega prihajajočega koncertnega dokumenta vezanega na turnejo “Cinematic Tour 2020”. Skupina predstavlja tako že koncertni video za single Fenris. Fenris je klasična skladba skupine, ki sodi v zgodnji arzenal ustvarjalnega delovanja skupine.

S koncertno verzijo skladbe Fenris, video lahko preverite spodaj, napoveduje torej skupine izdajo koncertnega albuma “Chronicles of the Northbound (Cinematic Tour 2020)”, z repertoarjem, ki je vključeval kronološki prelet skozi kariero skupine in bo izšel na DVD nosilcu 25. 6. 2021, pri Nuclear Blast Records. Repertoar dokumenta je izbran s strani oboževalcev skupine. Gre za obeležitev 30. obletnice izida Enslavev albuma “Chronicles of the Northbound”.

Grutle Kjellson komentira: “‘Fenris’ je bila nemara celo prva skladba, za katero smo na koncertih prejemali masivni odziv publike, ki je zahtevala izvedbo te skladbe v obveznih koncernih dodatkih. In v času, ko še nismo imeli dovolj skaldb za kompleten koncerti repertoar, smo to skladbo včasih izvajali tudi po dvakrat na posamezni koncertni večer. In glede na to, da je “Chronicles of the Northbound” repertoar vseboval izbor, ki so ga delegirali izključno naši glasbeni privrženci, še zdaleč ne čudi, da je ‘veliki sivi volk’ znova med izbranimi”.

“The Cinematic Tour 2020” bo vseboval kar štiri koncertne albume oziroma DVD-je z zvočnimi in vizualnimi posnetki vzetimi s sledečih ‘digitalnih’ nastopov iz leta 2002:
– The Rise Of Ymir (Verftet Online Festival 2020)
– Chronicles of the Northbound (Cinematic Tour 2020)
– Below The Lights (Cinematic Tour 2020)
– Utgard – The Journey Within (Cinematic Tour 2020)

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki