A ste kej prismojeni? – tretji singel z novega albuma Prismojenih profesorjev bluesa

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2017
0 119

Prismojeni profesorji bluesa predstavljajo tretji singel z istoimenskega albuma Prismojeni?

Album, ki je izšel prejšnji teden, poleg singlov El ParadisoSlej al prej in Prismojeni? ponuja še šest novih skladb. Čisto v svojem stilu pa so Prismojenci poskrbeli tudi za devet različnih naslovnic CD-ja – vsaka skladba ima svojo.

Album je že na voljo v Nikini spletni trgovini, prav tako pa ga lahko v celoti poslušate na svoji najljubši streaming platformi:

Skladbo Prismojeni? pa so fantje oplemenitili tudi z nič manj prismojenim videom, o katerem so podali prismojeno izjavo v domnevno japonskem slogu: »Če plešemo ali ne, v vsakem primeru smo opice. In tudi opice kdaj pa kdaj padejo z drevesa

Seznam skladb:
1. Prismojeni?
2. Srce
3. El Paradiso
4. Hilda
5. Groovy In Funky
6. Slej al prej
7. Plitvoumna
8. Red Beans & Rice
9. (Ne) Morm It Stran

Na fotografiji: Bobnar Zlatko Đogič med nastopom skupine Prismojeni profesorji bluesa, dne 25.08.2017, v sklopu drugega dne festivala Motorcity na tolminskem sotočju (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki