AC/DC predstavljajo “Shot in the Dark”!

AC/DC 2020
0 135

AC/DC so 7. 10. 2020 izdali prvi single za skladbo “Shot In The Dark“, s prihajajočega novega studijskega albuma “Power Up”, ki bo izšel 13. 11. 2020. Skladba oziroma prvi single “Shot in the Dark”, pa je danes dobil tudi svojo video premiero, ki jo lahko spremljate spodaj.

Več podrobnosti o videu za skladbo Shot in the Dark, ki je bil posnet v Amsterdamu, za njegovo režijo pa je poskrbel dolgoletni sodelavec skupne David Mallet.

Na nasledniku albuma “Rock Or Bust” iz leta 2014, so AC/DC zaigrali v postavi:  Brian Johnson (vokal), Phil Rudd (bobni), Cliff Williams (bas kitara), Angus Young (kitara) in Stevie Young (kitara).

“Power Up” je bil posnet v šest tedenskem razmaku v avgustu in septembru v studiu Warehouse (Vancouver) v družbi producenta Brendana O’Briena, ki je produciral tudi albuma “Black Ice” (2008) in “Rock Or Bust” (2014).

Izid novega albuma je bil načrtovan že v začetku letošnjega leta, vendar je datum izida zamaknila “Covid-19 pandemija”.

Album “Power Up” bo na razpolago v več različnih formatih, ki bodo navdušili zlasti zbiralce in najbolj goreče privržence skupine.

Album “Power Up” lahko že prednaročite!

Znan je tudi končni vrstni red skladb albuma “Power Up”, ki se glasi: 01. Realize
02. Rejection
03. Shot In The Dark
04. Through The Mists Of Time
05. Kick You When You’re Down
06. Witch’s Spell
07. Demon Fire
08. Wild Reputation
09. No Man’s Land
10. Systems Down
11. Money Shot
12. Code Red


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki