Adam Wakeman napoveduje album “A Handful of Memories” s singlom “Home”

Adam Wakeman (uradni Bandcamp profil, promo)
1 59

Adam Wakeman, sin slovitega Ricka Wakemana (Yes, solo, David Bowie) in ker jabolko ne pade daleč od drevesa, prav tako klaviaturist, nadalje občasni glasbeni sodelavec z Damianom Wilsonom (Arena) – oba sta tudi člana zasedbe Headspace, predstavlja svoje novo glasbeno delo oziroma skladbo za klavir z naslovom Home.

Skladba Home, ki ji lahko prisluhnete spodaj, se bo nahajala na prihajajočem samostojnem studijskem albumu Adama Wakemana “A Handful Of Memories”. Album bo poosebljala v celoti sodobna klasična glasba za klavir in bo izšel 2. 11. 2021.

Adam Wakeman se bo pridružil Damianu Wilsonu na seriji koncertnih nastopov skozi november in december po Veliki Britaniji, kjer bo predstavljal tudi dele albuma “A Handful Of Memories”.

“A Handful Of Memories” bo razpoložljiv v več formatih LP, CD, digitalno). Kdor bo album nabavil s prednaročilom, bo prejel tudi dva dodatna digitalna komada Abbotsham Cliffs in Polruan.

Adam Wakeman: “A Handful Of Memories”:
1. Draa Valley
2. Pristina
3. Sunrise Over L.A.
4. The Winter Palace
5. Iceland
6. A Walk in the Park
7. Treyarnon Bay
8. Gateway to the Sun
9. The Island
10. Home
11. Abbotsham Cliffs *
12. Polruan *

*… eksluzivno dostpni skladbi v digitalnem formatu (le v primeru prednaročila albuma)


1 Comment
  1. Dusica says

    Zelo, zelo lepa glasba, Adam Wakeman je vrhunski klaviaturist.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki