Watchtower s ponatisom albuma “Control And Resistance”

Watchtower
0 30

Watchtower, kultna in pionirska progresivnometalska zasedba iz Teksasa, bo deležna ponatisa svojega albuma “Control And Resistance”, ki je izšel leta 1989 in velja še danes za enega ključnih za nadaljnji razvoj in popularizacijo progresivnega metala. Za ponatis bodo poskrbeli pri Dissonance Productions/Cherry Red Records.

Ta albun je originalno izdala torej leta 1989 založba Noise Records in ker albumu ni uspelo prinesti skupini komercialnega preboja, velja danes za enega najbolj vplivnih in pomembnih pri razvoju progresivnega metala. Watchtower so bili ob zgodnjih Fates Warning, Dream Theater in tudi Queensryche, cvetober progresivnometalskega pionirstva.

“Control And Resistance” bo v formatu CD digipak izšel 29. 10. 2021, spremljal pa ga bo poseben esej s strani glasbenega novinarja Kevina Stewarta-Panko-a. Temu bo sledil ponatis albuma tudi v vinilnem (barvnem) formatu, ki bo uradno dosegljiv 22. 4. 2022.

Seznam skladb na albumu “Control And Resistance” se glasi:
1. Intrumnents Of Random Murder
2. The Eldritch
3. Mayday In Kiev
4. The Fall Of Reason
5. Control And Resistance
6. Hidden Instincts
7. Life Cycles
8. Dangerous Toy

Prednaročite CD ‘digipak’.

Prednaročite vinilno ploščo.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki