Alestorm predstavljajo “Shit Boat (No Fans)” animirani video

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2018
0 26

Alestorm so izdali animirani video za skladbo Shit Boat (No Fans), ki ga lahko predvajate spodaj.

Shit Boat (No Fans) se sicer nahaja na novem studijskem albumu skupine “Curse Of The Crystal Coconut” in je najkrajša skladba albuma.

Alestorm pravijo: “Vsi vedo, da so kratke skladbe najboljše skladbe, zato je povsem normalno da smo posneli video za najkrajšo pesem albuma.

“Animacijo so spravili skupaj na melbournski univerzi RMIT in vsebuje vse bistvene sestavine tipičnega Alestorm videa: čarobne punce, ki se preobražajo, orjaške Madžare, ki odmetavajo govna po vaših vrtovih, gumijaste race ter okrutne stripovske penise. Uživajte!”

Producent videa Aaron McLoughlin dodaja: “Res je, Pandemija je težka za vse nas, vendar pa se bo mogla še zelo potruditi, preden bodo RMIT študentj prenehali risati pirate.”

Na fotografiji: Christopher Bowes med nastopom Alestorm 13. 7. 2018 v sklopu nemškega festivala Bang Your Head!!! v nemškem Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki