Alo!Stari pravijo naj bo bol na glas! Novi single in spot Spali bomo te ko bomo mrtvi!

foto: Luka Hernet 2024
0 104

Tik pred izidom albuma predstavljajo nov single ‘Spali bomo te ko bomo mrtvi’

Marca novi album, aprila pet let in dva koncerta!

Alo!Stari tik pred izidom novega albuma ‘Sem prii, nič ti neom’, ki izide 26.3.2024, predstavljajo nov single ‘Spali bomo te ko bomo mrtvi’. Party komad s sivim podtonom izdajajo tik pred partyjem petletja aka. dvema rojstnodnevnima koncertoma, ki ju prirejajo ob praznovanju svojih prvih petih let: 18.4. v ljubljanski Cvetličarni in 26.4. na mariborskem Štuku. Priite, nič vam neojo!

‘Spali bomo te ko bomo mrtvi’ je nov šus-v-glavo komad mariborskih skejt pankerjev. Je komad za vse tiste, ki imajo prepolne urnike in premalo časa za spanje … ali za življenje. ‘Spali bomo te ko bomo mrtvi’ je lekcija neumnemu načinu življenja, v katerega nas je družba prisilila. Ali pa smo se v pomanjkanje časa za vse prisilili sami. Saj vsi vemo, da se po koncu ”noben se nikol neo spomno nas”? Dajmo se kdaj tudi odklopit, it vun in pozabit’ na vsakodnevno rutino in skrbi!

Alo!Stari so za party komad posneli party videospot, tokrat z režiserjem Simonom Zimičem – Zimo‘Nam je odklop to, da lahko igramo; folku pa je odklop, da pride na naše špile!’ so si rekli Alo!Stari in naredili party vzdušje že na snemanju spota, ki so ga posneli ob njihovem placu za vaje. Poklicali so frende, znance in naključne ljudi, ki jih poznajo, in posneli spot, ki je pred vami. ‘Navadno so snemanja ful naporna, tokrat pa smo se imeli res fajn!’ so se po koncu snemanja strinjali Alo!Stari in hkrati pozdravljajo ekipe, ki so bile z  njimi: band Demm, Retro gang, ustvarjalce podcasta Brez filtra in druge.

Alo!Stari – Spali bomo te ko bomo mrtvi – videospot

Sem prii, nič ti neom!

Alo!Stari 26. marca izdajajo svoj nov, drugi album ‘Sem prii, nič ti neom!’. Pet skladb s prihajajočega albuma je že znanih (‘Prie tako leto‘, ‘Nea guši’‘Nisn jezn, sao me razpizdi!’, ‘Preživeli smo še eno noč, in ‘Glavno, da midva sma skup’), danes je pred vami nova ‘Spali bomo te ko bomo mrtvi’, nekaj jih je že mogoče slišati v živi različici, saj so del koncertnega repertoarja banda, nekaj pa jih bo z izidom albuma na voljo prvič. Na albumu bo skupaj 12 precej podobnih a hkrati tako zelo različnih skladb, v katerih Alo!Stari ostajajo mariborsko cinični. In seveda velja opozorilo: tudi ta album vsebuje Mariborščino!

Nov single in nov album pa sta le del celote, ki jo Alo!Stari pripravljajo za letošnjo pomlad, čas, ko obeležijo svojo prvo petletko. Z izidom albuma s praznovanji nadaljujejo v živo na dveh koncertih, saj tudi rojstni dan praznuješ dvakrat: enkrat s frendi in enkrat s familijo. Alo!Stari bodo tako prvič praznovali v četrtek, 18.4.2024 s koncertom v ljubljanski Cvetličarni, drugič pa v petek, 26.4. s koncertom v domačem Mariboru, na Štuku. Za oba koncerta je prodanih že okoli polovica vstopnic, ki so sicer na voljo v sistemu Eventim.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki