Armored Saint predstavljajo “Standing On The Shoulders Of Giants” video

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2019
0 42

Armored Saint, ameriški veterani speed in heavy metala bodo 23. 10. 2020 pri založbi Metal Blade Records izdali svoj novi in skupno osmi studijski album z naslovom “Punching The Sky”.

Sredi letošnjega avgusta so že predstavili prvi video in single iz novega albuma in sicer za skladbo “End Of The Attention Span”, ki ga je režiral Robert Graves. Temu se je po novem pridružil še drugi video in single in sicer za skladbo “Standing On The Shoulders Of Giants”, ki prav tako lahko preverite spodaj. Video za “Standing On The Shoulders Of Giants” je režiral in produciral Costin Chioreanu. Dodatne posnetke z dronom je prispeval Miluta Flueras, skupino, ki nastopa v videu, pa je posnel Vince Edwards.

Produkcijo albuma “Punching The Sky” je opravil basist skupine Joey Vera, ki sicer vihti bas kitaro tudi pri progresivnometalskih legendah Fates Warning. Ob sebi je Vera zbral ista imena zvočnih inženirjev, kot za studijski predhodnik “Win Hands Down”. Tako je bobne posnel Josh Newell v studiu El Dorado (Burbank, Kalifornija), kitare pa legendarni Bill Metoyer v studiu Skullseven (North Hollywood, Kalifornija). Vokale, bas kitare in dodatke, je posnel Vera v svojem domačem studiu.

Ob basistu Joeyu Veri zapolnjujejo postavo kvinteta še vokalist John Bush, kitarista Phil Sandoval in Jeff Dunca ter bobnar Gonzo Sandoval.

Seznam skladb na albumu “Punching The Sky” se glasi:
01. Standing On The Shoulders Of Giants
02. End Of The Attention Span
03. Bubble
04. My Jurisdiction
05. Do Wrong To None
06. Lone Wolf
07. Missile To Gun
08. Fly In The Ointment
09. Bark, No Bite
10. Unfair
11. Never You Fret

Na fotografiji: Basist Joey Vera med nastopom Armored Saint dne 13. 7. 2019 v sklopu tretjega dne nemškega festivala Bang Your Head!!!, v mestu Balingen (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Armored Saint – Standing On The Shoulders Of Giants (uradni video)
Armored Saint – End of the Attention Span (uradni video)
Armored Saint – “Punching The Sky” (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki