Jay Jay French (Twisted Sister) bo izdal knjigo “Twisted Business”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2016
0 52

Jay Jay French, kitarist upokojenih glam metalcev Twisted Sister, pravi da bo izdal knjigo z naslovom “Twisted Business”, ki bo predvidoma izšla v prihodnjem letu. Pravi tudi da bo zagnal svoj podcast z nazivom “The French Connection”.

Kot se nemara še spominjate sami, je leta 2016 skupina Twisted Sister odrinila na zadnjo koncertno turnejo, ki se je imenovala “Forty And Fuck It”, da obeleži 40 let delovanja. Skupina je nastopila v originalni postavi, ob Jay Jay Frenchu, torej še pevec Dee Snider, kitarist Eddie Ojeda in basist Mark Mendoza, na bobnih pa jim je pomagal “gospod vsepovsod” Mike Portnoy. Skupina je v tem letu odigrala novembra svoj zadnji koncert, pri čemer je minilo 20 mesecev od smrti njihovega originalnega bobnarja. To je bil A.J. Pero.

Kot je znano, so Twisted Sister svojo kariero prvič sklenili že konec osemdesetih. Potem je minilo dvanajst let in v novembru 2001 so se pojavili na dobrodelnem koncertu “New York Steel”. Dobiček prodanih vstopnic je bil namenjen vdovam in otrokom newyorških policistov in gasilcev. Od tu dalje so se do upokojitve leta 2016 redno pojavljali na odrih sveta.

Na fotografiji: Jay Jay French med nastopom Twisted Sister 15. 7. 2006 v sklopu festivala Bang Your Head!!!, v nemškem Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki