Austrian Death Machine predstavljajo video in single “Judgement Day” (ft. Ricky Hoover of Ov Sulfur)

Austrian Death Machine 2024 (press/promo)
0 58

Austrian Death Machine, uničujoče neprekosljiv brutalno metalski projekt z jasnim predznakom parodije in za katerim stoji As I Lay Dying frontman Tim Lambesis, bodo v ta petek, 23. 2. 2024 in po desetih sušnih letih, le izdali prvi novi studijski album z naslovom “Quad Brutal”.

Za izid zbirke desetih težkokategornih in z vplivi thrash metala ter soničnim speed metalskim šprintrom, prežetih razbijačev bodo poskrbeli pri avstrijski založbi Napalm Records.

Spodaj je na voljo četrti in zadnji single s prihajajočega albuma “Quad Brutal” in sicer za skladbo Judgement Day. Skupini se je v vlogi posebnega gosta za to skladbo priključil vokalist Ricky Hoover, sicer član deathcore formacije Ov Sulfur.

Kot velja sedaj že za historično Austrian Death Machine podobo, prinaša tudi “Quad Brutal” serijo gostov, ki so vključeni v prav vse skladbe novega album oziroma. Tu je seveda Dany Lambesis (HELLBØRN), na “Quad Brutal” se mu pridružujeta Craig Golias in Rob Bailey, kot tudi že omenjeni Ricky Hoover (Ov Sulfur, ex-Suffokate). Tu so kitarski virtuozi Angel Vivaldi, Clayton King, Brandon Richter (Bleeding Through), Joey Alarcon (Wolves At The Gate, Born Through Fire), ter drugi. Seveda je treba izmed lastnikov vseh tako profesionalno izklesanih telesa, vključenih na ta album, omeniti neminljivega ‘Ahhnolda’ osebno, ki na albumu ne skopari z gromovnimi izpovedi polnih neusahljive modrosti.

Lambesis pravi da je najnovejši album projekta hkrati tudi najbolj variabilen izmed vseh doslej posnetih in izdanih Austrian Death Machine dosežkov.

Album “Quad Brutal” bo dostopen v vseh formatih in ga je že mogoče prednaročiti.

Seznam skladb na albumu “Quad Brutal” se glasi:
1. No Pain No Gain (feat. Craig Golias, Angel Vivaldi)
2. Conquer (feat. Hellbørn, Clayton King)
3. Hey Bro Can You Spot Me? (feat. Craig Golias, Alarcon)
4. Judgment Day (feat. Ov Sulfur)
5. Everybody Pities The Weak (feat. Hellbørn)
6. Don’t Be Lazy (feat. Craig Golias)
7. Get Down (feat. Craig Golias)
8. Destroy The Machines (feat. Dany Lambesis)
9. MeatGrinder (feat. Hellbørn)
10. I Never Quit (feat. Kill Rob Bailey, Craig Golias, Bleeding Through)


Austrian Death Machine – “Quad Brutal” (Napalm Records, 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki