Crossfaith – ZERO

Terufumi Tamano in Hiroki Ikegawa skupine Crossfatih leta 2018 v Budimpešti - Foto: Denis Paradiž
0 360

Po večletnem premoru se japonski metalcorovci Crossfaith vračajo na sceno. Tokrat po šestnajstih letih prvič brez legendarnega basista Hiroki “Hiro” Ikegaw-e, ki se je od skupine poslovil.

Crossfaith zadnje dve leti niso skrivali, da se pogovarjajo o razhodu, vendar so se po blagoslovu svojega (bivšega) basista vrnili na sceno s komadom ZERO, čigar tagline in hkrati tudi refren “We rise, we’re coming back in the game” navaja celovit povratek skupine – ta bo tudi letos pozno poleti ponovno nastopila v Evropi.
Crossfaith so sicer ob izgubi basista to kompenzirali na zelo zanimiv način in sicer s tem, da so v skupino vzeli novega kitarista po imenu Daiki Koide, japonofilom bolj znanim kot kitaristom sedaj že razpadle skupine HER NAME IN BLOOD. Bas je za skladbo ZERO je prispeval, kar klaviaturist skupine Terufumi Tamano, ki je to nalogo opravljal do leta 2008, ko se je tej uradno tudi priključil Hiroki.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki