Between the Buried And Me album “The Silent Circus” odslej tudi na dvojnem vinilu!

0 84

Pri založbi Craft Recordings so napovedali, da bo v vinilnem formatu znova natisnjen studijski album zasedbe Between The Buried And Me z naslovom “The Silent Circus”, ki je originalno izšel leta 2003.

S tem ponatisom praznuje skupine prvih 20 let delovanja, zvok albuma pa je ob tem doživel remiks in remasterizacijo, za kar je poskrbel Jamie King. “The Silent Circus” bo v dvojnem vinilnem formatu dočakal svoj izid 31. 7. 2020. Album bo v količinsko omejeni nakladi izdan tudi v barvnem (vijoličastem) vinilu, ki pa ga bo mogoče naročiti le ekskluzivno na uradni spletni strani skupine.  Album bo dostopen znova tudi na vseh digitalnih platformah.

Svojo kopijo albuma “The Silent Circus” lahko že prednaročite!

Seznam skladb na dvojnem vinilnem ponatisu Between the Buried And Me albuma “The Silent Circus” je sledeč:
Stran A:
1. Lost Perfection
a) Coulrophobia)
b) Anablephobia
2. Camilla Rhodes
Stran B:
1. Mordecai
2. Reaction
3. Shevanel Take 2
Stran C:
1. Ad A Dglgmut
2. Destructo Spin
Stran D:
1. Aesthetic
2. The Need For Repetition

Na fotografiji: Vokalist Tommy Rodgers med nastopom Between the Buried And Me 30. 9. 2019, na dunajskem prizorišču Szene (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo lahko preberete TUKAJ!


Between the Buried And Me – “The Silent Circus”
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki