Magenta predstavljajo “A Gift from God” video feat. John Mitchell (It Bites, Arena, Lonely Robot)

0 49

Magenta, velški progresivni rockerji, predstavljajo, po videu za desetminutno novo skladbo “Bela”, tudi video za skladbo “A Gift From God”. Obe skladbi se nahajata na novem albumu skupine “Masters Of Illusion”, ki izšel včeraj, 1. 7. 2020, pri založbi Tigermoth Records.

Video za skladbo “A Gift from” God v kateri gostuje kitarist John Mitchell (It Bites, Arena, Lonely Robot, Frost*, Icon, John Wetton,…) lahko v celoti predvajate spodaj!

“Masters Of Illusion” je konceptualiziran novi album skupine, sporočila v skladbah pa se osredotočajo na legendarne filmske igralce klasičnih grozljivk, ki so nastale v produkciji filmskih družb Universal in Hammer. Na to idejo sta prišla vodja skupine Rob Reed ter njegov brat Steve, ki sicer piše za skupino poezijo. Medtem, ko se skladba “Bela” nanaša na filmskega igralca Belo Lugosija, ki je upodobil karakter grofa Drakule, pripoveduje “A Gift from God” o Christopherju Leeju.

“Masters Of Illusion” lahko že kupite na uradni spletni strani skupine, vsekakor pa je v digitalnem formatu dostopen na uradnem Bandcamp profilu. K novemu albumu je dodan dodatni CD imenovan “The Lost Reel”, ki ga pooseblja 74 minut igralnega časa založenega z alternativnimi miksi skladb novega albuma, kot tudi nekaterimi remiksi starejšega materiala. Ob tem obstaja možnost naročila tudi posebne (količinsko striktno omejene) VIP verzije albuma.

Album lahko kupite TUKAJ!

Seznam skladb na “Masters Of Illusion” se glasi:
1. Bela
2. A Gift From God
3. Reach For the Moon
4. Snow
5. The Rose
6. Masters of Illusion


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki