Biff Byford (Saxon) in njegov sin Seb napovedujeta projekt “Heavy Water” in album!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2015
0 65

Biff Byford, mogočno prvo grlo mogočnih Saxon, in njegov sin Seb Byford, ki igra v zasedbi Naked Six, sta združila moči v skupnem projektu Heavy Water, v sklopu katerega bo 23. 7. 2021 pri založbi Silver Lining Music izšel studijski prvenec “Red Brick City”.

Na albumu prepevata oba. Oče in sin. Medtem ko je Seb igral kitare, pa je Biff prispeval bas linije. Spodaj lahko že prisluhnete insertu prihajajočega prvega singla, in sicer za naslovno skladbo albuma, ki ga bo spremljal tudi video in je pričakovan za petek 7. 5. 2021. Stara šola sedemdesetih nikakor ni zanemarljiva. Album “Red Brick City” sta producirala Seb Byford in Biff Byford, Jacky Lehmann pa je poskrbel za zvočno masterizacijo. Prav tako se spodaj nahaja uradna fotografija obeh “lepotcev”.

Saxon so konec letošnjega marca pri založbi Silver Lining Music izdali kompilacijo enajstih priredb z nazivom “Inspirations” – RockLine recenzija.

Biff Byford je v lanskem februarju izdal svoj prvi samostojni studijski album z naslovom “School of Hard Knockers” – RockLine recenzija.

Na fotografiji: Biff Byford med nastopom Saxon, 21. 7. 2015, v sklopu festivala Metaldays (Tolmin Slovenija) – RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Biff Byford & Seb Byford (Silver Lining Music)

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki