Big City napovedujejo album “Sunwind Sails” s singloma “Now” in “I’m Somebody”

Frontiers Music Srl. 2021
0 75

Big City, norveški melodični rockerji, napovedujejo za 23. 1. 2022 novi studijski album “Sunwind Sails”, ki bo izšel pri italijanski založbi Frontiers Music Srl. Spodaj lahko že preverite kar dva singla s prihajajočega novega albuma. Prvi je single za skladbo I’m Somebody, ki ga spremlja tudi uradni glasbeni video, drugi pa je single Now.

Album “Sunwind Sails” lahko že prednaročite.

Prvenec skupine “Wintersleep” je izšel leta 2014. Leta 2018 je doživel ponatis pri grški založbi Rock of Angels in 2018, kot del razširjene (de-luxe) izdaje drugega studijskega albuma “Big City Life”. Big City so svoj prvi koncert odigrali še istega meseca, ko je izšel drugi album in sicer na Norway Rock festivalu, ki mu je sledil nastop še na festivalu Rock the Boat. Takrat so že imeli v postavi novega basista Miguela Pereiro (Withem).

Leta 2019 je skupina pričela z delom na novem albumu, k postavi pa se je priključil tudi novi pevec Jørgen Bergersen, ki je v skupino prispel iz tribute to Europe zasedbe Rock the Night. Novi demo posnetki niso ostali preslušani niti A&R osebju založbe Frontiers Music Srl. in tako se je založba odločila, da skupini ponudi sklenitev pogodbe. Album “Testify X”, ki je izšel v lanskem letu je s peresno lahkotnim naskokom (do tega dne) najboljši Big City album – RockLine recenzija!

Novi album “Sunwind Sails” je nadaljevanje glasbene usmeritve predhodnika.

Seznam skladb na albumu “Sunwind Sails” je sledeč:
1. I’m Somebody
2. Sons Of Desire
3. Human Mind
4. Collin’s Looking For A Hideout
5. Diamond In The Rough
6. Now
7. After The Raid
8. Sunwind Sails
9. Silver Line
10. Sparks Of Eternity

Zasedba:
Jørgen Bergersen- vokal
Daniel Olaisen – električne, akustične kitare
Frank Ørland – električne, akustične kitare
Miguel Pereira – bas kitara
Frank Nordeng Røe – bobni, tolkala

Socialna omrežja:
https://www.facebook.com/bigcitynorway
https://www.instagram.com/bigcitynorway
/


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki