Big Foot Mama predstavlja Nekaj je na njej z novim besedilnim videom

foto: Luka Kaše
0 402

Kot obliž na rano, zaradi prestavitve velikega koncerta ob 30-letnici Big Foot Mame v Areni Stožice, prihaja v tolažbo nov videospot za skladbo Nekaj je na njej s še vedno aktualnega albuma Plameni v raju!

Pesem govori o osebah, ki so v družbeni masi neopazne, navidez prazne, v resnici pa v sebi skrivajo ogromno vsebine, a jo razkrijejo samo tistemu, ki jo zna začutiti.

“Za to pesem smo se odločili, ker se je na koncertih že zelo dobro prijela med našimi oboževalci, saj gre za suveren bigfootovski rokenrol, kakršnega v današnjih časih pogrešamo!”

Videospot je tokrat nekaj posebnega: članov benda v njem sploh ni, gre za animirani “besedilni video” izpod kreativnega peresa ekipe, ki jo sestavljajo Anja Delbello & Aljaž Vesel (likovno vodenje) in Jure Lavrin (animacija): “Avtorji smo besedilo skladbe v spotu oblikovali tako, da vizualno čim bolje izrazi njeno energijo in emocionalni naboj, ki ga v pesniškem subjektu vzbuja skrivnostna ‘ona’.”

Nekaj je na njej:
Besedilo: Alen Steržaj
Glasba: Alen Steržaj
Aranžma: Big Foot Mama + Žare Pak
Likovno vodenje: Anja Delbello & Aljaž Vesel
Animacija: Jure Lavrin


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki