Black Label Society predstavljajo video in single “End Of Days”

foto: Justin Reich 2021
0 86

Black Label Society so izdali video in single za novo skladbo End Of Days, ki ga lahko preverite spodaj. Skladba izhaja iz prihajajočega novega in skupno enajstega studijskega albuma skupine z naslovom “Doom Crew Inc.”, ki bo izšel 26. 11. 2021, pri založbi MNRK Heavy (prej eOne Music).

“Doom Crew Inc.” bo na razpolago digitalno, kot CD in vinil. Lahko ga že prednaročite.

Album je bil posnet pod producentsko taktirko šefa skupine Zakka Wyldea v njegovem domačem studiu Black Vatican. Na albumu se v kitarskih duelih pridruži Zakku Dario Lorina, medtem ko tvorita ritem sekcijo basist John “J.D.” DeServio in bobnar Jeff Fabb.

Black Label Society so 1. 10. 2021 odrinili na novo severnoameriško turnejo imenovano “Doom Trooping Over North America”. Na turneji, ki se sklene 28. 11. 2021, odpirajo pred Black Label Society koncertne večere Obituary in Prong. Na štirih dodatnih koncertnih terminih tik pred koncem letošnjega decembra, bodo koncertne večere za Black Label Society odpirali Prong in Armored Saint.

Seznam skladb na “Doom Crew Inc.” se glasi:
01. Set You Free
02. Destroy & Conquer
03. You Made Me Want To Live
04. Forever And A Day
05. End Of Days
06. Ruins
07. Forsaken
08. Love Reign Down
09. Gospel Of Lies
10. Shelter Me
11. Gather All My Sins
12. Farewell Ballad


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki