Black Veil Brides so junijski izid albuma “The Phantom Tomorrow” zamaknili v oktober!

foto: Joshua Shultz 2021
0 62

Black Veil Brides so prestavili datum izida svojega novega studijskega albuma “The Phantom Tomorrow”, ki bo izšel pri založbi Sumerian Records, z napovedanega 4. 6. 2021 na 29. 10. 2021.

Vzrok za takšno potezo skupine so seveda težave, s katerimi se soočajo glasbeni izvajalci in vsi, ki so kakorkoli povezani s produkcijo glasbe in glasbenim poslom, odkar je svet zajela pandemija, imenovana Covid-19. Spodaj se v posebnem videu nahaja aktualni nagovor in razlaga pevca skupine Andyja Biersacka.

Naslovnico za album “The Phantom Tomorrow” je ustvaril Eliran Kantor, znan po risanju naslovnic za Testament, Hatebreed, Havok in Andyja Blacka. Album “The Phantom Tomorrow” je produciral Erik Ron (Godsmack, Dance Gavin Dance, Bush), v koprodukciji s kitaristom skupine Black Veil Brides Jakeom Pittsom.

Seznam skladb na “The Phantom Tomorrow” se glasi:
1. The Phantom Tomorrow (Introduction)
2. Scarlet Cross
3. Born Again
4. Blackbird
5. Spectres (Interlude)
6. Torch
7. The Wicked One
8. Shadows Rise
9. Fields Of Bone
10. Crimson Skies
11. Kill The Hero
12. Fall Eternal

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki