Ophidian I predstavljajo podrobnosti novega albuma “Desolate” in “Diamonds” video

SEASON OF MIST 2021
0 61

Ophidian I – islandski tehnično death metalski bataljon – bo svoj novi studijski album “Desolate” izdal 16. 7. 2021 pri založbi Season Of Mist. To bo prvi Opidian I album, ki bo izšel za omenjeno založbo. Spodaj lahko že preverite eksplozivnost uničujočih detonacij prvega singla za skladbo Diamonds, ki jo spremlja tudi video. Slednjega je režiral Guilherme Henriques.

Album “Desolate” lahko že prednaročite.

Ophidian I komentirajo: “Z “Desolate” smo pristopili h kreaciji tehnično kompleksnega albuma, ki pa je močno oprt na harmonijo in komponiranje. Skladba Diamonds je nastala pozno v procesu kreacije albuma in na točki, ko smo vsi čutili izredno sproščenost in samozavest glede glasbene in zvočne usmeritve, v katero se je razvijal novi album. Zato je ta skladba nastala zelo hitro in je odlično povzela energijo in vibracijo vsega, kar smo dosegli ta čas v studiu. Obrnili smo se na Guilherma in ga vprašali, če bi bil pripravljen ustvariti video. Ta se nam je zelo kmalu priključil s kompletnim konceptom, ki ga je privlekel iz rokava. Z rezultatom ne moremo biti bolj zadovoljni in ekstatični.”

Naslovnico za album “Desolate” je ustvaril Eliran Kantor (spodaj).

Seznam skladb na “Desolate” se glasi:
1. Diamonds
2. Spiral To Oblivion
3. Storm Aglow
4. Unfurling The Crescent Moon
5. Sequential Descent
6. Captive Infinity
7. Enslaved In A Desolate Swarm
8. Dominion Eyes
9. Jupiter
10. Wither On The Vine

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki