Bloodbound predstavljajo video in single “Creatures Of The Dark Realm”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2017
0 43

Bloodbound – švedski melodični power metalci-, bodo 28. 5. 2021, pri založbi AFM Records izdali novi studijski album z naslovom “Creatures of the Dark Realm”.

Vlsed njegove promocije predstavljajo Bloodbound drugi single in sicer za naslovno skladbo albuma, ki jo spremlja tudi spodnji video. Pred mesecem dni je skupina že predstavila prvi single za skladbo When Fate is Calling, ki je prav tako dostopna spodaj.

Glasbo in besedilo za skladbo Creatures of the Dark Realm je prispeval Tomas Olsson. Video je režiral in produciral Othervice, fotografije je uredil Max Thedeby.

Po kritično odlično sprejetem “Rise Of The Dragon Empire” so Švedi Bloodbound znova visoko dvignili svoje kladivo in se zagnali v boj za grozljivimi spakami mračnih prostranstev onostranstva, kar zaobjema poslanstvo albuma “Creatures Of The Dark Realm”. Če ste ljubitelji lika in dela skupin Sabaton, Powerwolf in Nightwish, boste zagotovo našli kaj dovolj vznemirljivega ter privlačnega tudi v pridigarstvu Bloodbound.

Album “Creatures of the Dark Realm” so Bloodbound v celoti producirali, miksali in masterizirali sami.

Album bo dostopen v več formatih, pri čemer bo količinsko omejeni CD digipak vseboval dodatni DVD, na katerem se nahaja posnetek koncerta skupine s češkega festivala Masters of Rock.

“Creatures of the Dark Realm” lahko že prednaročite!

Seznam materiala na “Creatures of the Dark Realm” se glasi
CD:
01. The Creatures Preludium
02. Creatures Of The Dark Realm
03. When Fate is Calling
04. Ever Burning Flame
05. Eyes Come Alive
06. Death Will Lead The Way
07. Gathering Of Souls
08. Kill Or Be Killed
09. The Gargoyles Gate
10. March Into War
11. Face Of Evil
12. The Wicked And The Weak

DVD “Live at Masters of Rock 2018”:
1. Bloodtale
2. Battle In The Sky
3. War Of Dragons
4. Stand And Fight
5. In The Name Of Metal
6. Stormborn
7. Moria
8. Silver Wings
9. Nosferatu
Bonus:
– The Warlock’s Trail
– Rise Of The Dragon Empire
– Battle In The Sky
– When Fate Is Calling

Na fotografiji: Vokalist skupine Bloodbound Patrik J. Selleby med nastopom 12. 7. 2017, v sklopu ogrevalnega šova, dan pred uradnim pričetkom Bang Your Head!!! festivala, v nemškem Balingenu, in prizorišču Volksbankmesse (RockLine fotoarhiv 2006 – 2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dogodka, lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki