Stryper podaljšali pogodbo s Frontiers Music Srl.

FRONTIERS MUSIC SRL. 2020
0 93

Stryper – famozni krščanski metalci-, in založba Frontiers Music Srl., so obnovili in podaljšali pogodbo o skupnem sodelovanju, ki bodo omogočili Stryper izdajo novih studijskih albumov.

Četudi je zgodovina, pa jo na hitro obnovimo. Stryper in založba Frontiers Music Srl., so originalno združili moči leta 2013, ko so Stryper izdali album “Second Coming”. Šlo je pravzaprav za kompilacijo štirinajstih klasik, ki so ustoličile skupino še v času njenega delovanja v osemdesetih letih. Stryper so jih za zbirko “Second Coming” odigrali znova in jim nadeli sveži zvočni format.

Temu je sledila serija izvrstnih novih studijskih albumov, in sicer: “No More Hell To Pay” (2013), “Fallen” (2015), “God Damn Evil” (2018) in “Even the Devil Believes” (2020, RockLine recenzija). Ob tem je izšel leta 2014 še koncertni album “Live at the Whisky” (2014). Vsi albumi, ki so izšli doslej pri Frontiers Music Srl. so se zelo dobro odrezali, saj so se redno uvrščali v družbo 200 najbolje prodajanih albumov ameriške Billboardove lestvice ter redno mešali štrene tudi na drugih žanrskih lestvicah.

Stryper so v letu 2021:
Michael Sweet – vokal, kitara
Robert Sweet – bobni
Oz Fox – kitara
Perry Richardson – bas kitara

Več koristnih informacij:
http://www.stryper.com/
https://www.facebook.com/Stryper
https://twitter.com/Stryper
https://www.instagram.com/stryper/


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki