Bogunov vabijo na ‘live stream’ koncert “Pridiga” 19. 12. 2021 v Delavskem domu Trbovlje!

0 40

Bogunov “PRIDIGA”

V živo si oglejte brezplačen decembrski koncert – live stream iz Delavskega doma Trbovlje, v nedeljo, 19. 12. 2021, ob 18:00.

Provokativni, intrigantni, mračno upajoči in vedno vrhunski Bogunov, ki ga ne želite zamuditi.

“Kot da bi Johnny Štulić in Damir Urban šla na literarni večer, pivo in v garažo, nabrala vmes še štiri tipe ter posnela vrhunsko mračno upanje.”. Tako je glasbo skupine izvrstno opisal glasbeni kritik Jaša Lorenčič za glasbeni portal SIGIC. Bogunov vsakič znova presenetijo z neverjetno iskreno in čustveno močno liriko, ki jo ustvarja pevec in avtor Ognjen Zeljić v obliki zgodb, med katerimi vsak najde kakšno, s katero se lahko poistoveti. Vzdušje se spreminja iz pesmi v pesem, od temačnih, nasilnih in surovih pa do čustvenih, melanholičnih in optimističnih, ljubezenskih in celo primernih za ples. Bogunov bodo v vas spodbudili čustveno, telesno in umsko razgibavanje ter vas z neverjetno karizmo in nežnostjo, hudomušnim humorjem in mračnjaško strastjo popeljali po kotičkih uma in duše, ki v današnji histeriji sveta pogosto ostanejo skriti. Če ste lanski decembrski koncert uživali ob bogunovski akustični intimi, bo letošnja “PRIDIGA” iz Delavskega doma v Trbovljah glasna, močna in prijetno sladkokisla rock popotnica v prihajajoče leto. Decembrsko darilo, ki si ga obvezno privoščite v toplem udobju svojega doma.

Za nemoten prenos slike in zvoka na najvišji ravni, skrbi podjetje za informacijske tehnologije Novatel d. o. o. iz Celja. 

BOGUNOV SO:
Ognjen Zeljić – glas
Peter Pavičić – kitara, spremljevalni glas
Vladimir Zelić – kitara, spremljevalni glas
Rok Skoliber – bobni
Boris Holešek – bas kitara, spremljevalni glas


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki